Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmarea cu Sorina trimisa de parintii adoptivi. Cum s-a adaptat copila in noua familie

Antena3 Antena3,
Filmarea cu Sorina trimisa de parintii adoptivi. Cum s-a adaptat copila in noua familie

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un clip video trimis de familia adoptiva a Sorinei, fetita luata cu forta din casa in care a crescut. in filmare, fetita se joaca golf cu noii parinti. continuă pe Antena3

Anchete peste anchete in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti. Ce decizie au luat parintii adoptivi

O serie de anchete au fost deschise in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a trebuit luata cu forta, cu interventia mascatilor, din familia asistentei maternale. Parintii adoptivi o acuza pe aceasta femeie ca le-au privat copilul de libertate si nici nu l-au ingrijit. O serie de anchete in cazul fetitei de 8 .

Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati sunt romani cu dubla cetatenie. Acestia par sa aiba o situatie materiala foarte buna, iar inalta Curte de Justitie a decis ca acestia sunt mai potriviti pentru a o adopta pe micuta. Mai ales ca familia la care a stat pana acum a .

Primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi VIDEO

Au aparut primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi. Imaginile au fost publicate chiar de catre acestia, dupa ce protestatarii le-au cerut sa vada o dovada ca micuta este bine. Evident ca fetita este bine si, se pare ca nu mai are nicio reactie isterica, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )