Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filme interesante in weekend la TV

Adevărul Adevărul,
Filme interesante in weekend la TV

Cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran au la dispozitie cateva filme interesante in weekend la TV. Iata cateva propuneri din programul TV:. continuă pe Adevărul

Patriarhie: Chiar daca refugiatii sunt de alt neam si credinta, ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al institutiei, Constantin Stoica.

Patriarhie: Ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri,.

IFA 2015: acestea sunt cele trei modele Xperia Z5 care vor fi lansate maine

Cu o zi inainte de lansarea oficiala, cele trei modele Sony Xperia Z5pot fi admirate intr-o noua serie de imagini. Samsung a ales sa lanseze noul Galaxy Note 5 mai devreme in acest an, motiv pentru care Xperia Z5 este probabil cel mai asteptat telefon din cadrul evenimentului desfasurat in Berlin zilele acestea. Acum, cu [] IFA 2015: acestea sunt cele trei modele Xperia Z5 care vor fi lansate maine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Filme de actiune. Patru recomandari pentru seara aceasta la TV

Cei care vor sa urmareasca filme de actiune in seara aceasta la TV au cateva pelicule interesante in programul din seara aceasta.

Viktor Orban, despre criza imigrantilor: E mai mult o problema a Germaniei, decat a UE (...) Europa trebuie sa inteleaga ca cei care sunt invadati, nu mai pot primi pe nimeni. Si acum e o invazie

Premierul ungar, Viktor Orban, a aparat modul in care guvernul sau s-a ocupat de valul fara precedent de imigranti. Acesta a precizat ca majoritatea imigrantilor vor in Germania si ca este mai mult o.

Vesti bune pentru cei care isi cauta un loc de munca. O multinationala deschide un centru IT in Romania

Compania daneza Conscensia, care ofera servicii de IT si de dezvoltare de software, a decis sa deschida un nou centru in Romania, pentru care cauta un director general, conform unui anunt al firmei, scrie.

GALERIE FOTO. Cum arata arena de 40 milioane euro pe care vor juca Ungaria si Romania

Partida Ungaria - Romania, din preliminariile Euro 2016, disputata, vineri, de la ora 21. 45, se disputa pe cea mai noua arena din Ungaria, a doua ca marime din aceasta tara. Stadionul pe care evolueaza clubul Ferencvarosi va gazdui astfel cel mai important duel al grupei F.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )