Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filmele din Romania, subtitrate si in limba maghiara

Antena3 Antena3,
Filmele din Romania, subtitrate si in limba maghiara

Filmele difuzate in cinematografe trebuie subtitrate sau dublate si in limba minoritatilor nationale din Romania, atunci cand sunt traduse sau dublate in limba romana, prevede un amendament propus de UDMR si adoptat. continuă pe Antena3

Vot in Parlament: Filmele vor fi traduse si in limba maghiara

Filmele vor fi traduse si in limba maghiara. Un amendament al UDMR privind legea .

Oana Cociasu, Medic One: Cum a evoluat calitatea serviciilor medicale din Romania anul acesta

Oana Cociasu, managing partner al agentiei Medic One, a relatat pentru Wall-Street. ro cum a evoluat calitatea serviciilor medicale din Romania si ce rezultate a obtinut agentia de comunicare in domeniul medical anul acesta.

Bolnavii de SIDA, arme mortale in puscariile din Romania. Un om din interior a rupt tacerea - dezvaluiri halucinante

Nimeni nu stie cu exactitate cati infractori infectati cu virusul HIV sunt acum in puscariile din Romania. Administratia Nationala a Penitenciarelor vorbeste in rapoartele sale de.

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, prim pas spre liberalizarea onorariilor

Investigatia privind posibile practici anticoncurentiale ale Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania UNNPR), prin acceptarea angajamentelor asumate de aceasta organizatie, a fost finalizata de Consiliul Concurentei, iar acest lucru reprezinta un prim pas in procesul de liberalizare a onorariilor notarilor.

Sondaj printre firmele germane din Romania: Situatia actuala este buna, dar au crescut ingrijorarile fata de conditiile politico-economice si stabilitatea juridica

Situatia actuala a companiilor germane din Romania este buna si asteptarile pe termen scurt in ce priveste evolutia propriei companii sunt optimiste, dar, comparativ cu sondajul din toamna anului 2016, procentul celor care vad o inrautatire a situatiei conjuncturale pe termen mediu a crescut puternic 2017: 29% mai rau, 2016: 8%), arata rezultatele chestionarului actual, realizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana in septembrie 2017. Conditiile-cadru politico-economice sunt considerate de departe cel mai mare risc pentru economie. Peste 69% din companiile care au participat la chestionar sunt nemultumite de acest aspect, ceea ce constituie o inrautatire semnificativa fata de chestionarul din toamna anului trecut.

Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, discutat la Bruxelles

Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, prin modificarea legilor justitiei de catre coalitia aflata la putere, a fost una dintre temele de astazi ale sedintei Comisiei de Dialog Social Live Performance din cadrul Comisiei Europene, la care au participat, din partea Romaniei, Leonard Paduret, presedinte al Federatiei Cultura si Mass - Media FAIR - MediaSind, impreuna cu presedintele executiv Cristi Godinac. Modificarea, in regim de urgenta, a legilor justitiei, care genereaza un atac grav asupra intregului sistem democratic din tara, transforma jurnalistii in infractori, potrivit unui comunicat de presa al Federatiei Cultura si Mass - Media FAIR-MediaSind.

Asociatia procurorilor din Romania a realizat o brosura a exemplelor practice privind efectele modificarilor Codului de procedura penala si Codului penal

Asociatia procurorilor din Romania a intocmit o brosura a exemplelor practice privind efectele pe care le pot avea modificarile preconizate ale Codului de procedura penala si Codului penal. Propriu-zis, potrivit procurorilor, acestia au preluat textele modificate din forma transmisa in mod oficial Asociatiei si le-au aplicat pe exemple inspirate din activitatile practice ale magistratilor si simplificate pentru a fi cat mai usor de inteles de catre cetateni.

Subiectele zilei:Am fost la protestul in care sute de judecatori si procurori din Romania au tacut in fata coruptiei;Romania in fata unui nou Stalingrad;Garile fantoma din Romania. Autoritatile au cheltuit pentru ele 350 de milioane de lei

Secretul lui Nicolicea: A facut Dreptul la Spiru Haret, forma de Invatamant la Distanta. A ramas repetent la prima facultate. Aurmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de Invatamant la Distanta. In acelasi timp facea aceeasi facultate si nevasta, si fiica lui. Occidentul orbecaie neconvingator, in cautarea maretiei si unitatii de odinioara. Constiente de necesitatea transatlanticismului, si Statele Unite, si statele europene incearca sa joace un rol tot mai important in propria aparare, in contributia in cadrul NATO si in solutionarea crizelor globale.

A MURIT un CELEBRU PROCUROR! SOC in lumea JUSTITIEI din Romania! Din pacate, VESTEA a picat ca un trasnet!

Lumea justitiei este in doliu dupa decesul fostului prim-procuror al Parchetului Judetean Vrancea. Alexandru Balas a incetat din viata la 78 de ani dupa o lunga suferinta, informeaza.

Scoateti-ne, naibii, din Romania!

Harry Lesner si sotia lui, Audrey, originari din America, s-au aratat total nemultumiti de tara noastra, dupa o scurta vizita in Cluj-Napoca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )