Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmul tragediei din Caracal. Personaje-cheie vorbesc

Antena3 Antena3,
Filmul tragediei din Caracal. Personaje-cheie vorbesc

Povestea tragediei din Caracal pare sa fie departe de a avea un sfarsit, iar intrebarile despre ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza sunt tot mai multe. Pana in acest moment nu exista nicio certitudine ca. continuă pe Antena3

Sondaj in urma tragediei din Caracal. Pe cine ii considera romanii vinovati

Astazi s-au implinit patru saptamani de cand Alexandra Macesanu a sunat la 112 si de cand a fost gasita casa lui Gheorghe Dinca. Potrivit unui sondaj realizat de CURS, 91% dintre romani au.

Monstrul din Caracal a vorbit! Ce a marturisit despre momentul in care a bagat-o pe Alexandra in casa lui

Gheorghe Dinca a recunoscut cum a prins-o, violat-o si omorat-o pe Alexandra Maceasanu, dar ceea ce nu se stia era cum a reusit sa o mute din masina in casa lui fara ca nimeni sa-si puna semne de intrebare. Criminalul din Caracal a dezvaluit astazi cum a procedat cand a adus-o pe Alexandra in Casa .

Dezvaluiri socante facute de criminalul din Caracal. Detaliul care i-ar fi putut salva viata Alexandrei

Dezvaluiri socante facute de criminalul din Caracal anchetatorilor. Gheorghe Dinca a povestit un detaliu care ar fi putut sa-i salveze viata Alexandrei. in ziua cand fata era dusa in casa acestuia,.

Ce a marturisit monstrul din Caracal despre activitatea lui din Italia

Unul dintre avocatii din oficiu ai lui Gheorghe Dinca a declarat, joi, la Antena 3 ca procurorii au discuta cu monstrul din Caracal despre activitatea sa din Italia. intrebat daca procurorii au vrut sa afle de l.

Tatal celei de-a treia fete disparute din Caracal, declaratii cutremuratoare: Nu mai am lacrimi. Mafia din Caracal nu va disparea niciodata

Povestea tulburatoare a celei de-a treia fete Nelu Genes, tatal fetei disparute la Caracal in 1999, a vorbit despre drama care continua sa il macine si in ziua de astazi, la 20 de ani de cand si-a.

Interviu exclusiv cu Daniela Dinca, fiica presupusului criminal din Caracal. in ziua in care Alexandra a fost rapita, nu am oprit sa-mi vad tatal fiindca ma grabeam

Daniela Dinca, fiica inculpatului din cazul Caracal, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Fiica lui Gheorghe Dinca a explicat Eram in interes de serviciu, urma sa.

Ion Cristoiu, analiza momentului privind tragedia din Caracal: Se face ancheta doar in curtea lui Dinca

Ion Cristoriu a facut declaratii in exclusivitate pentru Antena 3 despre tragedia de la Caracal. Jurnalistul spune ca nu-si poate explica de ce anchetatorii fac cercetari doar in curtea lui Gheorghe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )