Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filosofia celui mai bun sistem

Adevărul Adevărul,
Filosofia celui mai bun sistem

Citind clasicii contemporani, am senzatia ca romanii si-au redescoperit ocupatia de baza, aceea de filosofi! incep intr-un registru nu foarte dur, incercand pe cat posibil sa nu fiu mai acida decat faimosul Petre Tutea cu butada sa aflarea in treaba la romani. continuă pe Adevărul

Sfaturi pentru alegerea celui mai bun service GSM

Traim intr-o perioada in care fiecare persoana are un telefon, iar acestea joaca un rol destul de important in viata tuturor, mai ales ca ajuta la comunicare, informare si divertisment. Cu toate acestea, desi tehnologia a evoluat intr-un ritm fantastic, multe dintre telefoane sunt inca sensibile si pot prezenta anumite defecte.

Acest chip ar putea ajuta NASA sa ajunga la cel mai apropiat sistem stelar

Un chip extrem de avansat i-ar putea ajuta pe cei de la NASA sa transporte un obiect catre Alfa Centauri. Conform Wikipedia,Alfa Centauri reprezinta principalul sistem stelar al constelatiei Centaurul. De fapt, in acest caz, ar fi vorba despre o stea tripla, Alfa Centauri fiind cel mai apropiat sistem stelar de Sistemul Solar. Cea mai [].

Opera Nationala Iasi a fost marele castigator al Galei Premiilor Operelor Nationale. Cel mai bun spectacol a fost desemnat Carmen de Bizet

Carmen, de Georges Bizet, in regia lui Karel Drga269;, de la Opera Nationala Romana Iasi, a fost desemnat, duminica seara, cel mai bun spectacol de opera la Gala Premiilor Operelor Nationale, anunta News. ro.

CE Handbal (f): Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei din Suedia

Cristina Neagu, capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, a fost aleasa in echipa ideala a Campionatului European din Suedia, fiind considerata cel bun inter stanga. Olandeza Cornelia Groot a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului MVP), a anuntat EHF.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cea mai citita opinie a saptamanii

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

De ce sarmalele au gust mai bun atunci cand sunt gatite in cantitati mari. Secretul este temperatura de fierbere

Sarmalele sunt un preparat traditional apreciat in toata zona Balcanilor. Bucatarii explica de ce sunt mai gustoase atunci cand sunt gatite in cantitati mari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )