Libnet.ro
UNICEF

19:45

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cea mai citita opinie a saptamanii

România Liberă România Liberă,
Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cea mai citita opinie a saptamanii

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi. continuă pe România Liberă

OSCAR 2017: Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, pe LISTA pentru o nominalizare la Cel mai bun film strain! Ce s-a intamplat cu Sieranevada a lui Cristi Puiu (VIDEO)

Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, se afla pe lista scurta pentru cel mai bun film strain la Premiile Oscar. Filmul Toni Erdmann este propunerea Germaniei, si a fost in.

Omul cu cel mai bun job din lume vine sa descopere Alba Iulia

Ben Southall a ajuns celebru, dupa a ce a reusit sa castige competitia pentru ocuparea celui mai bun job din lume. De atunci, englezul calatoreste in cele mai interesante locuri de pe glob. Pe lista destinatiilor sale se afla si Alba Iulia, Cealalta Capitala a Romaniei.

CE Handbal (f): Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei din Suedia

Cristina Neagu, capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, a fost aleasa in echipa ideala a Campionatului European din Suedia, fiind considerata cel bun inter stanga. Olandeza Cornelia Groot a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului MVP), a anuntat EHF.

Trucuri simple pentru cel mai bun si mai aratos cozonac. Cand se baga aluatul in cuptor si la ce temperatura

Cozonacul este deliciul traditional care nu lipseste de pe nicio Masa de Craciun. Nu este greu de facut, dat tot secretul sta in aluat si modul de preparare. Bucatarii ne dau cateva sfaturi care nu dau niciodata gres.

Victor Viorel, unicul premier |OPINIE

In mod normal, PSD ar trebui sa-l propuna din nou pe Victor Ponta pentru functia de sef al Guvernului. Pai nu spun peste tot, ei pesedistii, ca Viorel a fost cel mai bun premier? .

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Acest chip ar putea ajuta NASA sa ajunga la cel mai apropiat sistem stelar

Un chip extrem de avansat i-ar putea ajuta pe cei de la NASA sa transporte un obiect catre Alfa Centauri. Conform Wikipedia,Alfa Centauri reprezinta principalul sistem stelar al constelatiei Centaurul. De fapt, in acest caz, ar fi vorba despre o stea tripla, Alfa Centauri fiind cel mai apropiat sistem stelar de Sistemul Solar. Cea mai [].

Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Dolarul american s-a apreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din 2003 pana in prezent, raportat la euro, iar cotatia aurulului a scazut dupa ce, in ziua anterioara, banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) a sugerat ca va accelera majorarea dobanzilor anul viitor.

Presedintele Cehiei ii descrie pe Bashar al-Assad drept raul cel mai mic, in comparatie cu terorismul islamic

Presedintele cheh Milos Zeman considera ca regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad reprezinta raul cel mai mic in comparatie cu terorismul de factura islamica.

De Craciun, fii mai bun in fiecare zi! Unde poti dona haine si alimente familiilor sarace de Sarbatori

Mai multe ONG-uri si voluntari aduna, in preajma Craciunului, haine, alimente si jucarii pe care le doneaza famiilor sarace sau copiilor din centrele de plasament. Weekend Adevarul ofera cateva idei pentru cei care vor sa faca un dar de Sarbatori, si nu numai, oamenilor nevoiasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )