Libnet.ro
UNICEF

20:15

CE Handbal (f): Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei din Suedia

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei din Suedia

Cristina Neagu, capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, a fost aleasa in echipa ideala a Campionatului European din Suedia, fiind considerata cel bun inter stanga. Olandeza Cornelia Groot a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului MVP), a anuntat EHF. continuă pe Hotnews

OSCAR 2017: Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, pe LISTA pentru o nominalizare la Cel mai bun film strain! Ce s-a intamplat cu Sieranevada a lui Cristi Puiu (VIDEO)

Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, se afla pe lista scurta pentru cel mai bun film strain la Premiile Oscar. Filmul Toni Erdmann este propunerea Germaniei, si a fost in.

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la CE de Handbal

Cristina Neagu a fost la finalul zilei de miercuri cea mai prolifica marcatoare de pana acum, de la Campionatul European de Handbal feminin Suedia 2016.

Handbal feminin: Cristina Neagu a fost singura romanca inclusa in echipa ideala a CE 2016 din Suedia

Interul stanga Cristina Neagu este singura jucatoare romana, din cele 3 nominalizate, care a fost inclusa in echipa ideala a Campionatului European de handbal feminin din Suedia, in timp ce olandeza Cornelia Groot a fost aleasa cea mai buna jucatoare a turneului scandinav MVP), a anuntat EHF, citata de Agerpres.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cea mai citita opinie a saptamanii

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

Omul cu cel mai bun job din lume vine sa descopere Alba Iulia

Ben Southall a ajuns celebru, dupa a ce a reusit sa castige competitia pentru ocuparea celui mai bun job din lume. De atunci, englezul calatoreste in cele mai interesante locuri de pe glob. Pe lista destinatiilor sale se afla si Alba Iulia, Cealalta Capitala a Romaniei.

Cristina Neagu, despre rezultatul obtinut de Romania la CE: Locul 5 este foarte bun, premisele nu erau foarte incurajatoare

Cristina Neagu s-a declarat multumita de rezultatul obtinut la Campionatul European, echipa nationala de handbal feminin a Romaniei terminand pe locul 5 competitia din Suedia. A fost un turneu bun pentru noi, chiar daca premisele nu erau foarte incurajatoare, iar unii spuneau ca nu vom trece nici de prima grupa, a precizat capitanul echipei pregatite de Ambros Martin.

INTERVIU Cristina Neagu: Suntem fericite ca suntem pe panta ascendenta, locul 5 e foarte bun dupa situatia de la JO

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a vorbit intr-un interviu acordat News. ro despre turneul final al CE din Suedia, clasarea finala pe locul 5, cum s-a luat decizia ca ea sa nu joace in ultimul meci, cu Germania, dar si despre planurile personale de viitor.

Cristina Neagu, DEZAMAGITA dupa ratarea semifinalei la Campionatul European: Ma doare foarte mult ca nu jucam pentru medalii. imi doresc performanta

Cristina Neagu a declarat dupainfrangerea in fata Danemarcei pentru calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin ca esecul reprezinta o dezamagire foarte mare.

Cristina Neagu, aproape de un record remarcabil. Ce poate realiza jucatoarea noastra la ultimul meci de la Europene

Cristina Neagu n-a reusit decat trei goluri in meciul cu Danemarca, dar si asa ramane cea mai buna marcatoare de la turneul final.

Trucuri simple pentru cel mai bun si mai aratos cozonac. Cand se baga aluatul in cuptor si la ce temperatura

Cozonacul este deliciul traditional care nu lipseste de pe nicio Masa de Craciun. Nu este greu de facut, dat tot secretul sta in aluat si modul de preparare. Bucatarii ne dau cateva sfaturi care nu dau niciodata gres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )