Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din Capitala

ACTUALIZARE 11:30 Documente ridicate de la Puls si Dinamo in cazul decesului fotbalistului Au fost deja ridicate documente atat de la sediul Ambulantei Puls, cat si de la clubul Dinamo, transmite Digi24. ro. *ACTUALIZARE 11:05 Finala Cupei Romaniei, amanata dupa moartea fotbalistului dinamovist Federatia Romana de Fotbal a decis amanarea Cupei Romaniei si a tuturor competitiilor sporive organizate de FRF. Decizia a fost luata de comitetul de urgenta al FRF, dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng, anunta Digi24. ro. *ACTUALIZARE 10:28 Dosar penal in rem dupa moartea fotbalistului S-a deschis dosar penal in cazul mortii lui Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez de la clubul Dinamo, informeaza Digi24. ro. ---------- Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, la varsta de 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta, informeaza Agerpres. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au resuscitat mai bine de o ora, insa fotbalistul nu a reactionat la manevrele de resuscitare. continuă pe Ziarul Bursa

Jucatorul dinamovist Patrick Ekeng a murit. Medic: Nu i s-au facut manevre de resuscitare in ambulanta

Jucatorul dinamovist Patrick Ekeng, care s-a prabusit pe teren la meciul Dinamo - FC Viitorul, a murit la Spitalul Floreasca din Capitala. La Camera de garda a spitalului s-au initiat manevrele de resuscitare care au durat aproximativ o ora si 30 de.

UPDATE Dinamovistul Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din capitala

Jucatorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng 26 de ani) a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Fotbalistul a ajuns la camera de garda in stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ o ora si jumatate fara rezultat, a anuntat medicul Cristian Pandrea de la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit Agerpres. Cauzele decesului pot fi multiple, a precizat medicul. Suporterii echipei Dinamo impreuna cu fotbalistii, antrenorii si oficialii gruparii alb-rosii au aprins lumanari pe gazonul stadionului din Soseaua Stefan cel Mare in locul in care cu cateva ore inainte s-a prabusit Patrick Ekeng.

Patrick Ekeng a murit. Cum a relatat presa internationala tragica stire

Presa din intreaga lume a scris, in noaptea de vineri spre sambata, despre moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng si a amintit de cazurile Catalin Hildan si Marc-Vivien Foe, cotidianul Marca notand ca este o zi trista si ca fotbalul deplange moartea camerunezului.

Patrick Ekeng a murit. Mesajul transmis de Clubul FC Steaua Bucuresti, dupa tragedia din Stefan Cel Mare

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seara, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Clubul FC Steaua Bucuresti a tinut sa isi.

Patrick Ekeng a murit: declaratii contradictorii si interventii controversate

Patrick Ekeng a murit. Mai multe declaratii contradictorii si interventii controversate au fost facute, vineri seara, la Stadionul Dinamo si la Spitalul de Urgenta Floreasca, in legatura cu accidentul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, care a decedat in urma unui stop cardio-respirator suferit pe teren.

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu: Interventia nu a fost a unor profesionisti; am voluntari care se descurcau mai bine

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu considera ca a lipsit evaluarea facuta pofesionist, dar si initierea tratamentului la fata locului, dupa ce Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren, in urma unui stop cardio-respirator.

Patrick Ekeng a murit: s-a deschis dosar penal, iar principalii vizati sunt medicul si soferul ambulantei

Patrick Ekeng a murit. Secretarul general al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), Dumitru Costin, a solicitat deschiderea unui dosar penal dupa tragicul eveniment de vineri, iar procurorii au trecut la treaba.

Patrick Ekeng a murit: Steaua e alaturi de Dinamo intr-un moment teribil. Cum a reactionat marea rivala a cainilor

Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei tocmai de Dinamo, iar la esecul ros-albastrilor a contribuit un gol magnific inscris de Patrick Ekeng. Cu toate aceastea, stelistii au uitat de orice rivalitate si au avut o reactie de bun simt, dupa tragedia din partida Dinamo - Viitorul.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta azi si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheirea sezonului.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta vineri si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheierea sezonului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )