Libnet.ro
UNICEF

01:05

Financial report Boris Johnson fortat sa inchida Marea Britanie. Medicii din Europa de Est? Au emigrat! 1.300 de bulgari pe zi raman fara job. Ministerul Muncii va oferi spatii protejate pentru cei care nu pot lucra de acasa

Hotnews Hotnews,
 Financial report Boris Johnson fortat sa inchida Marea Britanie. Medicii din Europa de Est? Au emigrat! 1.300 de bulgari pe zi raman fara job. Ministerul Muncii va oferi spatii protejate pentru cei care nu pot lucra de acasa

Financial Times: Boris Johnson fortat sa inchida Marea Britanie pentru a opri raspandirea rapida a virusului * Der Spiegel: Medicii din Europa de Est? Au emigrat! Sistemele de sanatate sunt insuficient pregatite pentru epidemie. Remediul se cauta in izolare. intre Baltica si Balcani viata s-a oprit * Sega: 1. 300 de bulgari pe zi raman fara un loc de munca. Ministerul Muncii va propune spatii protejate pentru persoanele care nu pot sa lucreze de acasa * Stiri pe scurt. continuă pe Hotnews

Boris Johnson anunta noi restrictii in vederea stoparii raspandirii Covid-19 pentru urmatoarele trei saptamani

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat noi restrictii in vederea stoparii raspandirii Covid-19, el subliniind ca pandemia de coronavirus este cea mai mare amenintare cu care s-a confruntat Marea Britanie in ultimele decenii.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Premierul Boris Johnson a impus izolalare la domiciliu pentru cel putin trei saptamani

Dupa ceau iesit cu miile in parcuri la sfarsitul saptamanii, britanicii au primit interdictie de a iesi din locuinta, luni seara. Premierul Boris Johnson a decretat izolarea la domiciliu.

Marea Britanie limiteaza deplasarile timp de 3 saptamani

Primul ministru britanic, Boris Johnson, a decis luni sa limiteze deplasarile populatiei din Regatului Unit timp de cel putin trei saptamani pentru a stopa raspandirea noii pandemii de coronavirus care a ucis peste 300 de persoane in tara, scrie AFP.

Tatal lui Boris Johnson doreste ca, dupa Brexit, sa ceara cetatenia franceza

Tatal lui Boris Johnson va cere cetatenia franceza dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, Brexit realizat de catre fiul sau, potrivit The Sunday Times. Aceasta hotarare a lui Stanley Johnson,.

Tatal premierului Boris Johnson va cere cetatenie franceza

Tatal premierului britanic Boris Johnson, doreste cetatenie franceza, dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, pe care a realizat-o fiul sau, relateaza AFP, citat de Adevarul. ro. Dorinta lui.

Tatal lui Boris Johnson vrea cetatenia franceza

Tatal premierului britanic Boris Johnson urmeaza sa ceara cetatenia franceza dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE), realizata de catre fiul sau, dezvaluie The Sunday Times, relateaza AFP.

Marea Britanie va testa medicamentele anti-HIV si unii steroizi antiinflamatori impotriva COVID

Marea Britanie a inceput testele pentru mai multe tipuri de medicamente in lupta cu coronavirus. Astfel, Marea Britanie va testa inclusiv medicamentul anti-HIV Kaletra, folosit cu succes de Tailanda in lupta cu COVID-19.

Marea Britanie incepe testarea medicamentelor pentru HIV si cu steroizi

Oamenii de stiinta de la universitatea britanica Oxford au inceput un studiu clinic pentru a investiga efectele unui medicament pentru HIV si a unui medicament cu steroizi la pacientii de COVID-19 din Marea Britanie, potrivit Reuters.

Un medic din Marea Britanie, marturisire dureroasa: Vreau sa pot uita toate chipurile

Un doctor din prima linie a luptei contra Covid-19 din Marea Britanie spune ca atat el, cat si ceilalti specialisti si asistenti, sunt traumatizati. As vrea sa pot uita chipurile tuturor, spune medicul, citat de Daily Mail.

O persoana revenita din Marea Britanie, dosar penal dupa ce a iesit din casa. Mai tarziu, a fost diagnosticata cu coronavirus

O persoana revenita din Marea Britanie cu simptome de coronavirus si testata ulterior pozitiv a mers la o firma din orasul Calarasi si a avut contact cu minim 5 persoane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )