Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce este si cum functioneaza Signal, aplicatia care castiga tot mai mult teren in fata Whatsapp

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ce este si cum functioneaza Signal, aplicatia care castiga tot mai mult teren in fata Whatsapp

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de comunicatii de pe planeta, cu peste doua miliarde de utilizatori care o folosesc pentru mesagerie. Cumparat de Facebook in 2014, serviciul a popularizat utilizarea criptarii end-to-end in comunicatiile de zi cu zi, introducandu-l ca implicit pentru mesagerie in 2016, conform playtech. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Avere Bogdan Stanoevici. Cine este fiul secret din Franta care va mosteni tot ce are actorul

Ce avere i-a lasat Bogdan Stanoievici fiului sau. Acesta a murit insa sarac si fara a-si implini un mare vis, si anume acela de a juca la Hollywood. Avere Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoevici a trait in Franta vreme de 22 de ani si a revenit in Romania dupa moartea mamei, cea care l-a crescut singura, .

Raluca Turcan: Exista pensionari care castiga 78.634 de lei pe luna contributivitatea ar acoperi o pensie de 5.205 lei, iar 73.429 de lei reprezinta criterii favorizante din legile facute de PSD

In Romania exista pensionari care castiga lunar 78. 634 de lei, in conditiile in care contributivitatea ar acoperi o pensie de 5. 205 lei, iar 73. 429 de lei reprezinta criterii favorizante din legile facute de.

Olimpia Melinte este uimita de mesajele pe care le primeste: Nu inteleg nimic

Olimpia Melinte, actrita din serialul Vlad, de la Pro TV, este insarcinata in luna a sasea. Aceasta a venit in emisiunea lui Catalin Maruta, La Maruta, si a povestit cum merge sarcina, dar si ce proiecte mai are. Tot ea a dezvaluit ca serialul Vlad se difuzeaza acum si in Bulgaria. Olimpia Melinte este uimita .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )