Libnet.ro
UNICEF

12:30

Firea, despre proiectul de testare al Ministerului Sanatatii: O improvizatie romaneasca

Hotnews Hotnews,
 Firea, despre proiectul de testare al Ministerului Sanatatii: O improvizatie romaneasca

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat proiectul de testare initiat de Ministerul Sanatatii MS), desi a spus ca il sustine, subliniind ca nu este nici jumatate stiintific fata de proiectul Primariei Capitalei, catalogandu-l drept improvizatie romaneasca. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea ironizeaza proiectul de testare al ministerului Sanatatii: O improvizatie romaneasca, vor selecta persoane intr-un esantion imaginar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lauda cele doua proiecte de testare initiate la nivelul municipiului Bucuresti si sustine ca, desi i-au fost puse piedici, ministerul Sanatatii a decis sa-i urmeze initiativa, insa nu dupa o formula stiintica.

Primarul general Gabriela Firea, despre proiectele de testare pentru coronavirus din Capitala, in direct pe B1 TV. Ce presupune fiecare si care sunt primele rezultate (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a prezentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, proiectele de testare pentru coronavirus dedicate cetatenilor din Capitala. Edilul a explicat ca ambele au inceput si a vorbit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )