Libnet.ro
UNICEF

22:46

Firea loveste din nou! Primarita Pupaza roz a terminat cu problemele Capitalei si organizeaza Festivalul MICUL CEL MARE (FOTO)

B1 B1,
Firea loveste din nou! Primarita Pupaza roz a terminat cu problemele Capitalei si organizeaza Festivalul MICUL CEL MARE (FOTO)

Gabriela Firea loveste din nou! Dupa ce a impodobit Capitala cu oua si iepuri, a organizat concursul balcoanelor si a vopsit cladiri-monument in roz, primaritei i-a venit ideea de a organiza. continuă pe B1

Primarul Gabriela Firea someaza din nou constructorul de la pasajul subteran de la Piata Sudului: Daca nu urgentati lucrarile, vom demara procedura de reziliere a contractului. Ce inseamna rezilierea contractului

Primarul General, Gabriela Firea, someaza din nou constructorul de la santierul pasajului subteran de la Piata Sudului, Asocierea Astaldi SPA - Euroconstruct Trading 98 SRL - RCV Global Group SRL, amenintand ca altfel reziliaza contractul. Primarul general spune ca in ultimele luni nu a constatat niciun progres semnificativ in ceea ce priveste aceasta lucrare. Primaria Capitalei anunta la finalul lunii martie, intr-un comunicat de presa, ca lucrarile sunt abia la 63%, cat erau si anul trecut, in toamna, potrivit cifrelor prezentate de municipalitate. Tot in luna martie, primarul Gabriela Firea anunta ca va inaugura pasajul dupa sarbatorile pascale. Primarul general a spus ca reprezentantii constructorului i-au raportat gresit procentele.

Primarul General someaza din nou constructorul de la Piata Sudului: Daca nu urgentati lucrarile, vom demara procedura de reziliere a contractului

Primarul general, Gabriela Firea, someaza din nou constructorul de la santierul Piata Sudului, Asocierea Astaldi SPA Euroconstruct Trading 98 SRL RCV Global Group SRL, sa accelereze ritmul lucrarilor si sa respecte prevederile.

Sisu si Puya sunt din nou La Familia! Artistii vor lansa in curand un nou album

Sisu si Puya vor canta din nou impreuna, la 20 de ani de la debutul lor. La Familia va scoate un album intitulat Codul bunelor maniere, potrivit libertatea. ro. Titulatura artistica La.

Anda Adam a implinit 37 de ani. Va fi din nou mama?

Anda Adam a implinit ieri 37 de ani. Artista se declara fericita in postura de mama a unei fetite de aproape doi ani si spune ca se gandeste serios sa aduca pe lume un al doilea copil, cel mai probabil anul viitor.

Dupa 20 de ani, Holograf, Compact si Cristi Minculescu Iris canta din nou impreuna (P)

Holograf, Compact si Cristi Minculescu Iris vor urca din nou, dupa 20 de ani, pe aceeasi scena, in cadrul spectacolului Ca pe vremuri din 15 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Mihai Gadea si Mugur Ciuvica, dati in judecata de sefa DNA, cer din nou stramutarea procesului

Jurnalistii postului de televiziune Antena 3 cer, din nou, stramutarea procesului, o solicitare formulata in acest sens fiind inregistrata la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ).

Razvan Boanchis sare din nou in apararea lui Ilie Nastase: Tatal Serenei Williams ne-ar fi trasmis ba, romanilor, mai duceti-va in falusul meu!

Unul dintre cei mai aprigi aparatori ai lui Ilie Nastase dupa iesirile acestuia dinainte si din timpul meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie a fost jurnalistul sportiv Razvan Ioan.

Donald Trump cere din nou renegocierea tratatului de liber schimb nord-american si ameninta cu retragerea, fara un acord echitabil

Presedintele american Donald Trump a reafirmat joi ca SUA vor iesi din tratatul de liber schimb nord-american Alena, incheiat cu Canada si Mexic, daca nu obtin un acord echitabil prin renegocierea sa, scrie AFP.

Interesul pentru derivate, din nou foarte redus

Dupa jumatate din programul de tranzactionare, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una foarte slaba.

Compania United Airlines, din nou in centrul atentiei! Ce s-a gasit la bordul unuia dintre avioanele sale (VIDEO)

Compania aeriana americana United Airlines investigheaza moartea unui iepure din rasa urias german. Asta dupa ce animalul a fost gasit la bordul unuia dintre avioanele sale, informeaza BBC, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )