Libnet.ro
UNICEF

07:15

Firea: Nicusor Dan este cel mai chiulangiu consilier general si de cinci luni saboteaza Capitala

România Liberă România Liberă,
Firea: Nicusor Dan este cel mai chiulangiu consilier general si de cinci luni saboteaza Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca liderul USR Nicusor Dan este cel mai absent consilier general, iar ea nu intelege cum poate acesta sa salveze o institutie, un oras sau o tara chiulind si boicotand toate proiectele bune pentru Bucuresti, relateaza News. ro. continuă pe România Liberă

REFERENDUM pentru demiterea Gabrielei Firea. Nicusor Dan ARUNCA iN AER scena politica

Nicusor Dan a anuntat ca ia in calcul convocarea unui referendum pentru a o da jos din functie pe Gabriela Firea. Referendumul va avea loc doar in cazul in care situatia de la Primarie nu se.

Cel mai scump unboxing la OnePlus 3T iti creste tensiunea

OnePlus 3T este cel mai recent varf de gama al chinezilor si unul care are mari sanse sa fie un succes rasunator pe acest final de an, daca producatorul reuseste sa fie suficient de rapid in a-l produce. Pana de curand, OnePlus isi facuse un obicei din a lansa unul sau doua smartphone-uri pe an, [].

Nicusor Dan vrea referendum pentru demiterea primaritei Gabriela Firea: Activitatea domniei sale este deplorabila

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, duminica, ca ia in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primaritei Gabriela Firea, la finalul primului an de mandat.

Daca nu ar fi de ras, ar fi de plans. Gabriela Firea REACTIONEAZA dupa ce Nicusor Dan a spus ca cere referendum pentru a o da jos din functie

Dupa ce Nicusor Dan i-a acuzat modul de a actiona in calitate de primar general, spunand ca daca lucrurile nu se vor imbunatati va solicita un referendum, Gabriel Firea a tinut sa-i.

Nicusor Dan: Luam in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea Gabrielei Firea, la finalul primului an de mandat

Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, in urma prezentarii unei analize a activitatii Primariei Generale, la cinci luni de la preluarea mandatului de catre Gabriea Firea, ca USR ia in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la finalul primului an de mandat.

Nicusor Dan, DEZAMAGIT! Care este cea mai MARE problema pe care o confrunta USR-ul

Chiar daca partidul sau are o asceniune neasteptata, Nicusor Dan tot se declara nemultumit de un lucru. Seful USR spune ca nemultumirea sa este legata de dificultatile pe care le are partidul in a.

Principala preocupare a USR nu este sa faca diferenta, ci nu cumva sa supere lumea de pe Facebook: Nicusor Dan, aspru criticat pentru ca refuza sa dea raspunsuri precise

Jurnalistul Gabriel Bejan a publicat un editorial extrem de dur la adresa lui Nicusor Dan si a partidului Uniunea Salvati Romania. Acestea se declara dezamagit ca in loc sa faca.

Nicusor Dan: Principalul pericol pentru Romania este coruptia

Principalul pericol pentru Romania il reprezinta fenomenul coruptiei, care duce la intarzierea dezvoltarii si la perpetuarea saraciei, a declarat vineri, la Pitesti, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Cand inca nu se decisesera sa-l declare inamicul no. 1, pesedistii si aliatii lor se intalneau de zor cu Soros. Liderul USR posteaza poze ale miliardarului cu Tariceanu si Corina Cretu

Inca nestiind ca vor decide sa il declare inamicul no. 1, pesedistii si aliatii lor se intalneau de zor cu Soros, scrie Nicusor Dan pe pagina lui de Facebook. Postarea este insotita de fotografii ale miliardarului cu Calin Popescu Tariceanu, Corina Cretu, Remus Pricopie si MIhnea Costoiu.

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat, in urma cu un deceniu, aceasta nu exista decat ca un obiectiv turistic de importanta minora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )