Libnet.ro
UNICEF

00:07

Firea: Victor Ponta poate sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, poate fi din nou prim-ministru

România Liberă România Liberă,
Firea: Victor Ponta poate sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, poate fi din nou prim-ministru

Victor Ponta poate sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, poate fi din nou prim-ministru, poate fi orice, a declarat miercuri vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, adaugand ca intrebarea este daca fostul premier va dori sa preia un mandat la sefia Camerei de doar trei luni. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea: Victor Ponta poate sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, poate fi din nou prim-ministru

Victor Ponta poate sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, poate fi din nou prim-ministru, poate fi orice, a declarat miercuri seara, la Romania TV, vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, adaugand ca intrebarea este daca fostul premier va dori sa preia un mandat la sefia Camerei de doar trei luni, informeaza Agerpres.

Dragnea: Mi-as dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mergem impreuna in campania electorala, cum am fost atatia ani (VIDEO)

Declaratii surprinzatoare facute de Liviu Dragnea. Liderul social-democrat a declarat ca si-ar dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor, informeaza B1 TV. PSD pregateste debarcarea lui.

Liviu Dragnea: imi doresc ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor. Reactia lui Ponta

Fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, luni, liderul PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: imi doresc ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor

Fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, luni, liderul PSD Liviu Dragnea.

Dragnea: Victor Ponta e cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Romania TV, ca Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, precizand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu acesta, dupa Paste, pentru a stabili un plan.

Valeriu Zgonea contesta cererea de revocare din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Pe ce se bazeaza

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a contestat decizia grupului parlamentar al PSD, for care a demarat procedura de revocare din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, aratand ca, odata cu excluderea din partid, nu mai este membru in grupul parlamentar al PSD. Legea spune ca presedintele Camerei Deputatilor poate fi schimbat inainte de expirarea mandatului numai la propunerea grupului din care face parte.

Dragnea, la Romania TV: Sufleteste si pragmatic mi-as dori ca Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca sufleteste si pragmatic si-ar dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mearga impreuna in campanie, precizand ca se va intalni cu fostul premier pentru a discuta si asta si alte lucruri, potrivit Mediafax.

Politic Show: Dragnea: Victor Ponta e cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor; Surprizele din declaratiile de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei; Traian Ungureanu, ataca DNA-ul si serviciile secrete

Steriu, la sase ani de la infiintarea UNPR: Vremurile ne-au fortat sa ne ne maturizam. Valeriu Steriu, noul presedinte al UNPR dupa demisia lui. Ministrul Culturii pleaca denuntand intimidari din partea colegilor. Vlad Alexandrescu a dezvaluit intr-o scrisoare deschisa ca asupra sa au fost facute.

Ce se ascunde in spatele intentiei PSD de a-l pune pe Victor Ponta sef la Camera Deputatilor - explicatiile Alinei Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca Victor Ponta isi doreste presedintia Camerei Deputatilor deoarece astfel ar putea controla mai usor procedurile parlamentare in cazul ridicarii.

Dragnea, anunt despre revenirea lui Victor Ponta la varful PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca sufleteste si pragmatic si-ar dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mearga impreuna in campanie, pr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )