Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dragnea: Victor Ponta e cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Victor Ponta e cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Romania TV, ca Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, precizand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu acesta, dupa Paste, pentru a stabili un plan. continuă pe Adevărul

Dragnea, anunt despre revenirea lui Victor Ponta la varful PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca sufleteste si pragmatic si-ar dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mearga impreuna in campanie, pr.

Piedone poate candida pentru functia de consilier local

Judecatoria Sectorului 4 a hotarat astazi ca fostul primar Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local, potrivit portalului instantelor de judecata din tara noastra.

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru functia de consilier local, a decis Judecatoria Sectorului 4. Decizia nu este, insa, definitiva, informeaza Agerpres. Magistratii au anulat, astfel,.

Cel mai puternic accelerator de particule din lume a fost sabotat! Informatia apare intr-un document oficial al CERN

Un mamifer mic, cel mai probabil o nevastuica, a reusit sa saboteze cel mai puternic instrument stiintific de care dispune civilizatie umana la ora actuala, acceleratorul de particule Large Hadron Co.

Constanta, fotografiata din spatiu de un astronaut britanic. Tim Peake: Cel mai vechi oras din Romania, locuit si acum (FOTO)

O fotografie a orasului Constanta a fost publicata pe Facebook, de astronautul Tim Peake, care se afla pe Statia Spatiala Internationala. Constanta, cel mai vechi oras din Romania, locuit si.

VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Cayman primeste un facelift, motorizari noi, nume nou si devine cel mai accesibil model al marcii

Porsche Cayman se numeste mai nou Porsche 718 Cayman, modificare de titulatura previzibila inca de cand a fost prezentat Porsche 718 Boxster. Noutatile tehnologice sunt aceleasi: motor nou, sistem multimedia nou, culori noi. Cea mai importanta veste este insa ca Porsche 718 Cayman devine cel mai accesibil model Porsche, facand rocada cu Boxster. In Romania Porsche 718 Cayman porneste de la 56. 407 euro cu TVA 47. 006 euro fara TVA), iar versiunea de motorizare superioara, Porsche 718 Cayman S, pleaca de la 69. 499 euro cu TVA 57. 916 euro fara TVA).

Analiza: Enclavizarea economica, cel mai mare pericol pentru Romania. Discrepantele economice la nivel regional risca sa creeze situatii de risc social (FOTO)

Firma de analiza KeysFin a realizat mai multe statistici privind domeniul muncii din Romania. Din ceea ce au realizat acestia, reiese faptul ca, din 18,5 milioane de locuitori ai Romaniei, peste 4,1.

Cel mai mare regret al lui Cornel Patrichi. Daca mai facea una, poate ca traia si acum

Cornelia Patrichi nu isi poate reveni, dupa ce sotul sau a murit si a vorbit la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars despre dezamagirile acestuia. Cornel Patrichi a murit neimpacat pentru c.

Un britanic a construit cel mai ciudat vehicul zburator pe care l-ai vazut vreodata

Colin Furze este cunoscut pentru creatiile sale impresionante. Unul dintre utilizatorii YouTube care a atras atentia intregii comunitati tech in ultimii ani de zile este Colin Furze. Avand in vedere realizarile sale de pana acum, nu putem decat sa ne manifestam respectul fata de el. Proiectele lui personale au dat nastere unora dintre cele mai [].

Amazon a anuntat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Retailerul Amazon a anuntat profit de 512 milioane dolari pentru primele trei luni ale anului, fiind cea mai buna valoare din istoria companiei care trimestrul trecut a inregistrat vanzari de aproape 30 miliarde dolari. Amazon are 230. 000 de angajati, iar actiunile au crescut cu 12% dupa anuntarea rezultatelor, ceea ce duce capitalizarea de piata a gigantului online la 280 milioane dolari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )