Libnet.ro
UNICEF

01:05

O firma din Romania va construi un cartier urban in Africa cu peste 5.000 de locuinte

Adevărul Adevărul,
O firma din Romania va construi un cartier urban in Africa cu peste 5.000 de locuinte

O firma din Arad va construi peste 5000 de locuinte in Camerun dupa ce reprezentantii ei au fost zilele trecute acolo pentru a semna un protocol cu Ministerul Dezvoltarii. continuă pe Adevărul

Primarul de 100%. Comuna din Romania unde toata lumea are incredere deplina in edil

Comuna Gottlob este una dintre comunele tinere din Romania. infiintata in 2004, comuna numara putin peste 2. 000 de suflete. in ultimii 12 ani, omul care a condus destinele.

Padurea de bambus din Romania

Cultura bambusului gigant suna exotic si riscant in acelasi timp daca vorbim despre o investitie in agricultura din Romania. Ideea nu este impartasita insa de un grup de.

Euronews, despre Clotilde Armand: Frantuzoaica ce vrea sa schimbe fata politicii din Romania

Clotide Armand este frantuzoaica care isi doreste sa schimbe politica din Romania. Astfel, o caracterizeaza jurnalistii de la Euronews pe Clotilde Armand, cea care a candidat din partea USB la.

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania in 2015

Cele mai profitabile 200 de companii din Romania au avut anul trecut un castig total de aproximativ 25,7 miliarde lei 5,7 mld. euro), in crestere cu 48,6% fata de 2014, conform datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Raluca Pruna, despre sistemul judiciar din Romania: Este izolat in magistratura, se corecteaza foarte greu, mai sunt mici derapaje, dar nu suntem un stat politienesc (VIDEO)

Declaratie surprizatoare din partea unui ministru tehnocrat! Exista derapaje in justitia din Romania! O recunoaste chiar Raluca Pruna. Ea sustine ca sistemului judiciar de la noi i se cer foarte.

Dacian Ciolos: Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei

Premierul Dacian Ciolos a explicat intr-un interviu pentru postul francez de televiziune LCI ca Scutul antiracheta din Romania nu este indreptat impotriva Rusiei, aratand totodata ca este ingrijorat de faptul ca exista conflicte care destabilizeaza regiunea.

Fondurile europene structurale si de investitii sustin tehnologia de inalt nivel din Romania

Comisia Europeana a aprobat a doua faza a proiectului Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics ELI-NP), care se deruleaza la Magurele, in Romania. Astfel, peste 140 de milioane.

Carmen Bruma, sprijina sportivii paralimpici din Romania. Sunt o sursa incredibila de inspiratie

Carmen Bruma va participa la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, care sustine sportivii paralimpici ce vor reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice de la Rio. Sunt onorata sa fac parte.

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres.

COMUNICAT: Legislatia din Romania nu se aplica si pentru Carmen Palade

The Nova Group Romania cere inca din 23 martie 2016 convocarea unei adunari generale pentru revocarea doamnei Carmen Palade din functia de Presedinte al Consiliului de Administratie a societatii Unirea Shopping Center.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )