Libnet.ro
UNICEF

00:07

Firmele din zona de vest a Romaniei, cele mai mari intarzieri la plata datoriilor - 820 de zile media pe 5 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Firmele din zona de vest a Romaniei, cele mai mari intarzieri la plata datoriilor - 820 de zile media pe 5 ani

Firmele din zona de vest a Romaniei au cele mai mari intarzieri la plata datoriilor, de 820 de zile de intarziere calculata pe ultimii 5 ani. Pe locurile urmatoare se afla Oltenia si Bucuresti-Ilfov. Pe judete, Oltul conduce intr-un top realizat de APS. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Boc la o dezbatere despre viitorul Europei: refuzul intrarii Romaniei in Schengen este una dintre cele mai mari nedreptati care ni se fac

Primarul Clujului, Emil Boc a vorbit la dezbaterea cu cetatenii organizata in Romania de Comitetul Regiunilor CoR) pe tema viitorului Uniunii Europene despre intrarea Romaniei in Schengen si in zona euro.

VIDEO Boc, la o dezbatere despre viitorul Europei: Refuzul intrarii Romaniei in Schengen este una dintre cele mai mari nedreptati care ni se fac

Primarul Clujului, Emil Boc a vorbit la dezbaterea cu cetatenii organizata in Romania de Comitetul Regiunilor CoR) pe tema viitorului Uniunii Europene despre intrarea Romaniei in Schengen si in zona euro.

E.ON a bugetat pentru acest an investitii de peste 450 milioane de lei, cele mai mari de la intrarea pe piata din Romania

Investitiile realizate de companiile E. ON din Romania au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice.

Sondaj: PSRM si PAS au cele mai mari sanse sa acceada in Parlament

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri pentru Parlamentul Republicii Moldova, Partidul Socialistilor ar obtine votul a 52,2% dintre alegatori, fiind urmat de Partidul Actiune si Solidaritate, pentru care ar vota 28,9% dintre cetateni. Arata rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Fondul Opiniei Publice, transmite IPN.

Cele mai bune aplicatii de stiri: Ce platforme sa alegi pentru a fi informat

Multi dintre noi folosesc aplicatii de stiri. in era smartphone-urilor si a dispozitivelor mobile, presa cunoaste una dintre cele mai mari schimbari inca de la aparitia ei. Ease afla intr-o continua tranzitie de la suportul scris, printat, la mediul online. Toate publicatiile tiparite au site-uri web, iar unele dintre ele chiar si aplicatii de stiripentru [].

Halep bate nationala de fotbal! Care au fost cifrele audientei la cele doua mari evenimente sportive din weekend

Finala de la Roland Garros, dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, si meciul de fotbal Polonia - Romania au fost cele mai importante evenimente sportive ale weekendului.

Lucrare monumentala, de cinci tone, modelata in cinstea Transfagarasanului. A fost realizata de unul dintre cei mai mari specialisti romani in metaloplastie

La 79 de ani, Constantin Samoila are o poveste de viata fascinanta: de peste 45 de ani face opere de arta in metaloplastie, iar recent a terminat o lucrare monumentala dedicata Transfagarasanului. Constantin Samoila a donat cele mai multe creatii, a realizat lucrari inclusiv pentru familia Ceausescu, picteaza si icoane, a publicat noua carti si face parte dintr-unul dintre cele mai importante coruri din tara.

Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2016: Dedeman, Leroy Merlin si Arabesque domina piata. Cine au fost castigatorii in retailul de profil?

Piata locala de bricolaj traverseaza una dintre cele mai favorabile perioade din ultimii 10 ani, asta dupa ce majoritatea jucatorilor de profil si-a imbunatatit performantele de business, atat din perspectiva evolutiei financiare, cat mai ales a.

Top cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania. Cate sute de milioane au inregistrat companiile

Cei mai mari cinci distribuitori de medicamente si farmaceutice din Romania, acele companii care livreaza produsele in farmacii, spitale si drogherii, sunt printre cele mai profitabile companii din tara avand cifre de afaceri de sute de milioane de.

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania - VIDEO

Martina Big, femeia cu cei mai mari sani din Europa, a venit in Romania. Nemtoaica a povestit la Acces Direct cum a ajuns sa treaca printr-o suita de transformari incredibile,.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )