Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fitch: O crestere a pensiilor cu 40% poate duce la masuri de compensare precum majorarea TVA

Adevărul Adevărul,
Fitch: O crestere a pensiilor cu 40% poate duce la masuri de compensare precum majorarea TVA

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a apreciat ca majorarea pensiilor cu 14% din septembrie ar reduce provocarile la adresa consolidarii finantelor publice comparativ cu o crestere de 40% bugetata anterior. continuă pe Adevărul

FITCH: Majorarea pensiilor si evolutiile politice sunt cruciale pentru perspectivele fiscale ale Romaniei

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a apreciat ieri ca propunerea Guvernului Romaniei vizand o majorare a pensiilor cu 14% incepand din septembrie ar reduce provocarile la adresa consolidarii finantelor publice comparativ cu o crestere de 40% bugetata anterior dar cu toate acestea eventuala majorare va depinde de calculele politice anterioare alegerilor, conform Agerpres.

Bautura care afecteaza gravidele. Poate duce si la avort, dar cu toate astea multe romance o consuma

Femeile insarcinate ar trebui sa renunte la cafea complet pentru a evita avortul sau greutatea scazuta a copilului la nastere, arata un studiu international despre cofeina si sarcina. Bautura care afecteaza gravidele in contradictie cu indrumarile oficiale din Marea Britanie, SUA si Europa, nu exista un nivel sigur pentru consumul de cofeina in timpul sarcinii, .

Fitch: Cu cat va fi mai mare majorarea pensiilor, cu atat va fi mai mare provocarea de a introduce masuri de compensare

Cresterea de 14% a pensiilor, propusa de Guvernul roman incepand cu luna septembrie, ar reduce efortul privind consolidarea finantelor publice in comparatie cu cresterea bugetata anterior de 40%, spune Fitch Ratings intr-o analiza publicata pe site-ul agentiei de rating. Cu toate acestea, eventuala crestere depinde de calculele politice complexe pe fondul alegerilor in curs de desfasurare, iar o majorare consistenta a pensiilor ramane un risc pentru scenariul nostru de baza, mai spune agentia de rating.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )