Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fiul unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova, impuscat mortal de fratele sau

Antena3 Antena3,
Fiul unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova, impuscat mortal de fratele sau

Fiul deputatului Nae-Simion Plesca din Parlamentul Republicii Moldova a fost impuscat mortal in aceasta seara, de catre fratele sau. Totul s-a intamplat in apartamentul deputatului, in bucatarie. Acesta a. continuă pe Antena3

Imagini socante! Vanzatoare batuta de fiul unui bogatas din Curtea de Arges

Scene socante intr-un magazin din Curtea de Arges. Fiul unui cunoscut om de afaceri a batut cu bestialitate o vanzatoare. Dupa ce si-a lasat victima aproape inconstienta, a furat banii din sertar, peste 2600 .

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor, a stabilit vineri Curtea Constitutionala de la Chisinau, revenind la o interpretare a Constitutiei anterioara anului 2000, scrie.

Alegeri pentru presedintele Republicii Moldova, cel mai devreme la toamna

Moldovenii ar putea fi chemati, cel mai devreme, in toamna acestui an la alegerea viitorului presedinte al Republicii Moldova, a declarat ieri presedintele Curtii Constitutionale de la Chisinau, Alexandru Tanase.

Decizie istorica: Presedintele Republicii Moldova va fi ales de popor

Presedintele Republicii Moldova va fi ales direct de popor, a decis, vineri, Curtea Constitutionala de la Chisinau, relateaza publika. md. Decizia este irevocabila si nu poate fi supusa niciunei cai de atac.

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor, dupa 16 ani in care acesta a fost desemnat de Parlament

Presedintele Republicii Moldova va fi ales prin votul direct al cetatenilor, a stabilit vineri Curtea Constitutionala de la Chisinau, revenind la o interpretare a Constitutiei anterioara anului 2000, informeaza Unimedia.

Plahotniuc, o poveste de succes a Republicii Moldova? Cine va fi presedinte?

Uniunea Europeana si-a dorit o poveste de succes in Republica Moldova. Aceasta poveste s-a numit integrarea europeana. Summitul de la Riga a fost o frana, un moment de incremenire in acest proiect. Plahotniuc, intitulat papusarul de peste Prut, vrea sa devina pentru moldoveni o poveste, un mit sau un presedinte?.

Dezastru ecologic: Mii de pesti morti au fost descoperiti la malurile unui lac

Mii de pesti morti au fost descoperiti la malurile unui lac din Bangalore, a declarat luni un oficial guvernamental, citat de DPA. Localnicii s-au plans ca autoritatile nu au reusit sa repare o .

CNCD s-a autosesizat in cazul unui liceu din Timisoara care a impus o serie de criterii pentru admiterea elevilor in clasa pregatitoare

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat in cazul liceului Carmen Sylva din Timisoara, dupa ce presa a relatat ca elevii ar fi admisi pe baza unor criterii de departajare legate de istoricul parintilor sau bunicilor cu unitatea de invatamant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )