Libnet.ro
UNICEF

06:00

FLORIN CITU: FMI este in Romania pentru a ne ajuta pe partea de colectare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: FMI este in Romania pentru a ne ajuta pe partea de colectare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat, marti, ca misiunile Fondului Monetar International FMI), in Romania, sunt analiza modului in care sunt colectati banii la buget si de a vedea daca mai functioneaza Codul Fiscal in aceasta economie. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu solicita ajutorul CSAT pentru informatizarea ANAF: Nu exista nicio scuza, decat rea-vointa si poate si alte interese

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca va cere CSAT sa declare informatizarea ANAF si a Ministerului Finantelor proiecte de importanta nationala, si ca aceasta e modalitatea prin care incearca sa ocolesca birocratia si functionarii care nu-si fac datoria.

Florin Citu: Doua misiuni FMI sunt in Romania pentru analiza colectarii si a Codului Fiscal

Doua misiuni ale Fondului Monetar International FMI) sunt in aceste zile in Romania pentru a analiza modul de colectare a banilor la buget si Codul Fiscal, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Florin Citu, citat de Mediafax. Acesta a spus ca delegatiile FMI vor sta in Romania doua-trei saptamani.

FLORIN CITU: Fuziunea EximBank - Banca Romaneasca nu a fost inca aprobata de Ministerul Finantelor

Fuziunea dintre EximBank si Banca Romaneasca nu a fost inca aprobata de Ministerul Finantelor Publice, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand ca este nevoie de o expertiza.

Daniel Zamfir: Florin Citu nu vine la Comisia Economica pentru ca are lucruri de ascuns

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a fost invitat la o audiere in cadrul Comisiei economice din Senat pentru a oferi explicatii referitoare la imprumuturile ministerului de resort din ultima perioada.

Florin Citu: Pentru Romania nu exista optiunea sa nu fim in zona euro 2024, o varianta foarte ambitioasa

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara, la Digi 24, ca obiectivul ca Romania sa intre in antecamera euro in 2024 este unul foarte ambitios, precizand insa ca pentru Romania nu exista optiunea de a nu adera la zona euro, in timp.

Florin Citu: 2019 s-a terminat cu un deficit de 4,6%, peste estimarile de la rectificarea din noiembrie. Plata datoriei catre fratii Micula si lipsa dividendelor de la companii de stat, printre motivele depasirii tintei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca deficitul bugetar pentru anul 2019 a fost de 4,6%, peste estimarile de 4,45% de la rectificarea bugetara din luna noiembrie. Anul trecut s-a terminat cu.

Florin Citu are in vizor Primaria Capitalei: va trimite inspectia economico-financiara pentru a vedea cum se cheltuiesc banii publici

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca va trimite o inspectie economico-financiara la Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea. in ultimii zece ani, nimeni n-a mai calcat pe acolo sa vada cum sunt cheltuiti banii romanilor, a declarat Citu, la Digi24.

Viorica Dancila, atacuri in rafala la Florin Citu

Fostul premier si lider PSD Viorica Dancila cere ca ministrul de Finante, Florin Citu, sa mearga in Parlament, pentru a da explicatii cu privire la imprumuturile pe care le-a contractat, adaugand ca, in momentul de fata, de la Guvernul Orban se vede cum s-a imprumutat 40 de miliarde, desi pensiile nu vor fi majorate, iar alocatiile nu vor fi dublate.

Florin Citu, despre contrabanda din vami: Scanerele de acolo nu au functionat niciodata. Sunt de legenda. in cel care a mers a intrat un TIR. E ireal Se pune intrebarea de ce situatia nu a intrat in atentia procurorilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca are in vedere un proiect separat pentru reducerea fenomenului contrabandei din vami. Asta in conditiile in care cele 15 scanere din vami, achizitionate cu bani.

Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu. Un senator are un salariu mai mare

Pe 4 noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru in cadrul Ministerului Finantelor Publice si s-a remarcat prin conflictul deschis cu fostul ministru de la Finante, Eugen Teodorovici. Cati bani castiga lunar? Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu? Florin Citu a devenit finantistul liberalilor si s-a inscris in partid o data cu .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )