Libnet.ro
UNICEF

23:15

Florin Citu da de pamant cu rectificarea lui Discoteca Teodorovici: O scamatorie. Nu exista bani la buget nici pentru pensii, nici pentru baroni (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu da de pamant cu rectificarea lui Discoteca Teodorovici: O scamatorie. Nu exista bani la buget nici pentru pensii, nici pentru baroni (VIDEO)

Senatorul liberal Florin Citu a criticat in termeni duri proiectul rectificarii bugetare prezentat marti de catre Ministerul Finantelor Publice. Aceasta a aratat ca aceasta rectificare este una negativa orice. continuă pe B1

Ce se intampla cu rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici vine cu explicatii

Eugen Teodorovici a facut, in cursul zilei de azi, o serie de declaratii in privinta rectificarii bugetare. Acesta a sustinut faptul ca toate ministerele vor primi bani si ca schimbarea spera ca va fi una pozitiva. Eugen Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Speram sa fie o schimbare pozitiva Eugen Teodorovici a sustinut astazi, 5 august, ca .

Tensiuni intre PSD si ALDE. Vosganian ii da replica lui Discoteca Teodorovici: Pe vremea cand eu conduceam economia Romaniei, datoria publica era de doar 13,5% din PIB fata de 35% in prezent. Asta ca tot vorbim din amintiri...

Tensiuni in coalitia de guvernare PSD-ALDE. Eugen Teodorovici PSD) si Varujan Vosganian ALDE) se contreaza public de zile in sir. Dupa ce ministrul Discoteca a spus ca purtatorul de cuvant al ALDE nu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )