Libnet.ro
UNICEF

14:30

Florin Citu va participa la sedintele de politica monetara de la BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu va participa la sedintele de politica monetara de la BNR

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat joi ca va merge la sedintele de politica monetara ale bancii centrale pentru a prezenta puncte de vedere ale Finantelor exact acolo, in momentul in care se iau deciziile, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor va participa la sedintele de politica monetara ale BNR. Citu a cerut bancii centrale reducerea dobanzii cheie

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat joi ca va participa la sedintele de politica monetara de la Banca Nationala a Romaniei BNR). Anuntul vine dupa ce demnitarul a solicitat bancii centrale o noua reducere a dobanzii cheie.

Florin Citu: Toata clasa politica sa inteleaga ca romanii nu mai pot fi cumparati cu promisiuni mincinoase. Vremea cainilor cu covrigi in coada si a raurilor e lapte si miere care curg din robinetele PSD-istilor a luat sfarsit

Florin Catu, ministrul Finantelor Publice,sustine o declaratie, joi seara, la lansarea Planului National de Redresare si Rezilienta. Astazi, Guvernul Liberal face din nou diferenta. Spun acest.

Florin Citu: Toata clasa politica sa inteleaga ca romanii nu mai pot fi cumparati cu promisiuni mincinoase. Vremea cainilor cu covrigi in coada si a raurilor de lapte si miere care curg din robinetele PSD-istilor a luat sfarsit

Florin Catu, ministrul Finantelor Publice,sustine o declaratie, joi seara, la lansarea Planului National de Redresare si Rezilienta. Astazi, Guvernul Liberal face din nou diferenta. Spun acest.

Citu: Deficitul este de 7% din PIB, la 10 luni Voi merge la sedintele de politica monetara de la BNR

Deficitul bugetar este de 7% din PIB, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-o conferinta de presa, precizand ca este vorba despre 74,04 miliarde lei. Potrivit acestuia, suma obligatiilor fiscale amanate de cotribuabili se ridica la 16,29 miliarde lei.

Florin Citu, despre salariul minim: Avem acelasi principiu ca anul trecut, vrem sa fie legat de productia Romaniei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca in stabilirea salariului minim se va lua in calcul acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat de productia Romaniei, a afirmat Citu, care va participa marti la sedinta Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social.

Ministrul de Finante, Florin Citu, dator cu o suma uriasa la banca la care a fost economist-sef

Ministrul de Finante, Florin Citu, este dator cu o suma uriasa chiar la banca la care a fost economist-sef, potrivit ultimei sale declaratii de avere pe care a depus-o in luna octombrie in calitate de candidat la Senat.

Florin Citu: Deficitul bugetar la 10 luni a urcat 7% din PIB (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, joi, ca deficitul bugetar este de 7% din Produsul Intern Brut PIB). Potrivit acestuia, suma obligatiilor fiscale amanate de cotribuabili se ridica la 16,29.

Florin Citu, despre scenariul in care CCR da unda verde majorarii pensiilor cu 40%: Vom merge pe viziunea noastra de liberali, nu pe ce ne spune Curtea in aceasta speta Oamenii cheltuiesc bani, nu procente (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a fost intrebat marti seara, in direct pe B1 TV, ce va face Guvernul Orban in scenariul in care CCR va da, prin respingerea sesizarii depuse de liberali, unda verde.

Florin Citu: PSD a introdus taxe, deci a luat din banii romanilor, si a dat si ordonante care au distrus justitia. Nu cred ca ii mai asculta cineva Liberalii doresc un sistem de pensii bazat pe contributivitate (VIDEO)

Florin Citu a vorbit despre situatia pensiilor speciale, marti, in direct pe B1 TV, si a acuzat PSD ca vorbeste foarte mult, dar a facut foarte putin. Ministrul Finantelor Publice sustine ca,.

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Romania se asigura ca va avea intre primele tari acces la vaccinul anti-COVID-19 in perioada urmatoare (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca prin rectificarea bugetara care a fost aprobata in sedinta de luni a Guvernului, a fost suplimentata contributia Romaniei la Comisia Europeana, precum si.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )