Libnet.ro
UNICEF

17:45

Florin Mergea, eliminat in semifinale la dublu la Winston-Salem

B1 B1,
Florin Mergea, eliminat in semifinale la dublu la Winston-Salem

Perechea Florin Mergea/Joao Sousa Romania/Portugalia) a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Winston-Salem SUA), dotat cu premii in valoare totala de 683. continuă pe B1

Florin Mergea, semifinalist la dublu in turneul de la Winston-Salem

Perechea Florin Mergea Romania)/ Joao Sousa Portugalia) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Winston-Salem SUA), dotat cu premii totale in valoare de 598. 260 dolari, informeaza Agerpres.

Tenis: Florin Mergea s-a calificat in semifinalele probei de dublu a turneului de la Winston-Salem

Perechea Florin Mergea/Joao Sousa Romania/Portugalia) s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Winston-Salem SUA), relateaza Mediafax. Mergea si Sousa au invins, in.

Tenis: Perechea Florin Mergea/Joao Sousa s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Winston-Salem

Perechea Florin Mergea/Joao Sousa Romania/Portugalia) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de la Winston-Salem, relateaza Mediafax. Mergea si Joao Sousa au reusit calificarea dupa ce a.

Mergea, in semifinalele turneului de la Winston-Salem, la dublu

Florin Mergea s-a calificat, alaturi de coechipierul portughez Joao Sousa, in semifinalele probei de dublu din turneul Winston-Salem SUA), de categorie ATP 250, dotat cu premii totale in valoare de 683. 705 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )