Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in finala Turneului Campionilor

România Liberă România Liberă,
Florin Mergea si Rohan Bopanna, in finala Turneului Campionilor

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr. 8) a invins, sambata, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia, nr. 3) si s-a califcat in finala Turneului Campionilor de la O2 Arena din Londra. continuă pe România Liberă

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in finala Turneului Campionilor de la Londra

Debutant la Turneul Campionilor, Florin Mergea a reusit sa se califice in finala competitiei din O2. Mergea si Rohan Bopanna au trecut in semifinale de dublul Ivan Dodig/ Marcelo Melo, scor 6-4, 6-2 meciul a durat 59 de minute).

Djokovici, in finala Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins pe Nadal

Tenismanul sarb Novak Djokovici s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in semifinale pe spaniolul Rafael Nadal in doua seturi, 6-3, 6-3.

Tecau si Mergea se pot intalni doar in finala Turneului Campionilor

Jucatorii romani Horia Tecau si Florin Mergea, calificati in semifinalele probei de dublu la Turneul Campionilor, se mai pot intalni doar in finala competitiei.

Mergea si Bopana castiga grupa A de la Turneul Campionilor, desi au pierdut meciul cu Bolelli/Fognini

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr. 8) a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, in fata cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini Italia, nr. 5), in penultima partida a Grupei A a Turneului Campionilor. In ciuda infrangerii cuplul romano-indian se califica in semifinale de pe primul loc al grupei, transmite Mediafax.

Turneul Campionilor: Mergea si Bopanna castiga Grupa A, desi au fost invinsi in ultimul meci. Cum poate fi evitata intalnirea cu Tecau si Rojer in semifinale

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr. 8) a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, in fata cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini Italia, nr. 5), in penultima partida a Grupei A a Turneului Campionilor, dar invinsii se califica in semifinale de pe primul loc.

Finala romaneasca la Londra. Tecau si Rojer, in ultimul act al Turneului Campionilor la dublu. Cand joaca maine cu Mergea si Bopanna

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, sambata seara, in finala Turneului Campionilor la dublu de la Londra, dupa ce au invins cu 6-4, 6-4 fratii americani Bob Bryan/Mike Bryan, campionii en-titre.

Tecau si Rojer au trecut de perechea Herbert / Mahut si au terminat grupa cu trei victorii, la Turneul Campionilor

Horia Tecau si partenerul sau olandez, Jean-Julien Rojer, s-au impus si in ultimul meci din faza grupelor la Turneul Campionilor, trecand de perechea franceza Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, scor 6-4, 7-5, astfel ca Ivan Dodig si Marcelo Melo Croatia/Brazilia) au ajuns in semifinale, unde vor intalni echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in semifinale la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se mentin in cursa pentru primul loc in clasamentul mondial de dublu la final de 2015, dupa ce au obtinut miercuri seara a doua victorie in grupe la Turneul Campionilor. Cei doi s-au calificat astfel in semifinale, acolo unde a ajuns deja si perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Turneul Campionilor: Horia Tecau, in finala dupa victoria cu fratii Bryan - Duel cu Florin Mergea pentru castigarea trofelului

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-4, cu Mike si Bob Bryan. Partida disputata in O2 Arena a durat o ora si sapte minute.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a castigat, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 3), duelul cu perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 3, in etapa a doua a grupei B.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )