Libnet.ro
UNICEF

08:15

Turneul Campionilor: Horia Tecau, in finala dupa victoria cu fratii Bryan - Duel cu Florin Mergea pentru castigarea trofelului

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Horia Tecau, in finala dupa victoria cu fratii Bryan - Duel cu Florin Mergea pentru castigarea trofelului

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-4, cu Mike si Bob Bryan. Partida disputata in O2 Arena a durat o ora si sapte minute. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Horia Tecau l-a imitat pe Florin Mergea si vom avea doi romani in semifinale! Ce sanse sunt sa se intalneasca

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut a doua victorie din grupa, asigurandu-si prezenta in semifinale.

Florin Mergea e optimist: M-am bucurat de fiecare moment la Turneul Campionilor. Abia astept finala

Tenismanul Florin Mergea a declarat, dupa ce s-a calificat impreuna cu indianul Rohan Bopanna in finala de dublu la Turneul Campionilor, ca s-a bucurat de fiecare moment la competitia de la Londra si abia asteapta meciul de duminica.

Finala romaneasca in turneul de dublu la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari, duminica dupa-amiaza, in finala de dublu la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in finala (6-3, 6-3 cu Rafael Nadal) - Necrutator

Novak Djokovic a obtinut inca o victorie in fata lui Rafael Nadal, sarbul reusind sa se califice in finala Turneului Campionilor partida din O2 a durat o ora si 19 minute). Fiind precum un animal ranit dupa infrangerea cu Roger Federer din grupe, Nole a facut diferenta in special datorita serviciului unul excelent) si returului Rafa a jucat de multe ori cu al doilea serviciu, iar Nole a profitat). In urma acestei victorii, sarbul a egalat situatia intalnirilor directe: 23-23.

Tecau si Rojer au trecut de perechea Herbert / Mahut si au terminat grupa cu trei victorii, la Turneul Campionilor

Horia Tecau si partenerul sau olandez, Jean-Julien Rojer, s-au impus si in ultimul meci din faza grupelor la Turneul Campionilor, trecand de perechea franceza Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, scor 6-4, 7-5, astfel ca Ivan Dodig si Marcelo Melo Croatia/Brazilia) au ajuns in semifinale, unde vor intalni echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Mike si Bob Bryan in semifinale la Turneul Campionilor, dupa victoria in fata perechii Murray/Peers

Perechea formata din fratii gemeni americani Mike si Bob Bryan s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a invins in ultimul meci al Grupei A, echipa Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia, nr. 4), scor 6-7 5), 7-6 5), 16-14, potrivit Mediafax.

TURNEUL CAMPIONILOR: Tecau-Rojer i-au invins pe fratii Bryan si joaca finala cu Mergea/Bopanna

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) au invins perechea americana formata din fratii Bob si Mike Bryan, detinatoarea trofeului, sambata, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in finala Turneului Campionilor, faza in care va intalni cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in semifinale la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se mentin in cursa pentru primul loc in clasamentul mondial de dublu la final de 2015, dupa ce au obtinut miercuri seara a doua victorie in grupe la Turneul Campionilor. Cei doi s-au calificat astfel in semifinale, acolo unde a ajuns deja si perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Turneul Campionilor: Andy Murray vs Rafael Nadal, meciul zilei; Horia Tecau va da piept cu Dodig si Melo

Ziua a patra de la Turneul Campionilor ii va aduce fata in fata pe Andy Murray cap de serie numarul doi) si pe Rafael Nadal favorit cinci). In sesiunea de seara, perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela cu dublul Ivan Dodig/ Marcelo Melo.

Scenariul intalnirii dintre Horia Tecau si Florin Mergea la Turneul Campionilor

Gemenii tenisului romanesc, asa cum erau numiti cei doi jucatori ai nostri de dublu pe vremea junioratului, se pot infrunta pentru suprematie la Turneul Campionilor de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )