Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Simon omul de afaceri strain al anului in Italia

Adevărul Adevărul,
Florin Simon omul de afaceri strain al anului in Italia

Antreprenorul Florin Simion, un roman care a plecat acum 16 ani in Italia, a fost desemnat joi omul de afaceri strain al anului in tara adoptiva, in cadrul celei de-a patra editii a festivalului MoneyGram Award. continuă pe Adevărul

Un roman a fost desemnat omul de afaceri strain al anului in Italia

Un imigrant roman a fost desemnat omul de afaceri strain al anului in Italia, la a patra editie a festivalului MoneyGram Award 2012, o alta romanca fiind premiata la categoria inovatie antreprenoriala, anunta Mediafax, citand ziarul Il Libero. Premiul cel mare a fost castigat de omul de afaceri Florin Simon, fondatorul unei companii de import-export al produselor specifice romanesti. Compania are 34 de angajati si a avut, in 2012, o cifra de afaceri estimata la 19 milioane de euro.

Florin Simon, a fost desemnat omul de afaceri strain al anului in Italia

Un imigrant roman a fost desemnat ieri omul de afaceri strain al anului in Italia, citeaza presa romaneasca cotidianul Il Libero.

Un roman a fost desemnat omul de afaceri strain al anului in Italia. Cine este el

Un imigrant roman a fost desemnat omul de afaceri strain al anului in Italia, la a patra editie a festivalului MoneyGram Award 2012, o alta romanca fiind premiata la categoria inovatie antreprenoriala,.

Un roman a castigat titlul de cel mai bun om de afaceri al anului in cadrul MoneyGram Award 2012

Imigrantul roman, Florin Simon a castigat titulul de omul de afaceri strain al anului in cadrul festivalului MoneyGram Award 2012, editia a IV-a, desfasurat in Italia, informeaza Mediafax. Florin.

Secretul celui mai bun om de afaceri imigrant din Italia, romanul Florin Simon

Multi l-au intrebat pe Florin Simon, bacauanul de 42 de ani care a castigat premiul pentru cel mai bun om de afaceri imigrant al anului din Italia, care este reteta succesului sau. Potrivit organizatorilor, intreprinzatorul va realiza un volum de afaceri de circa 19 milioane de euro in 2012. De fiecare data, Florin Simon a raspuns simplu: munca. Ma trezesc la ora sapte dimineata, iar seara, sau mai bine zis noaptea, cand ajung acasa, nici nu ma mai uit la ceas. Angajatii mei, au program fix. Eu si sotia mea, nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )