Libnet.ro
UNICEF

01:05

FMI a lansat a cincea transa de imprumut pentru Grecia, in valoare de 1,73 miliarde de euro

B1 B1,
FMI a lansat a cincea transa de imprumut pentru Grecia, in valoare de 1,73 miliarde de euro

Fondul Monetar International a anuntat, luni, lansarea unei noi transe de ajutor pentru Grecia, in valoare de 1,73 miliarde de euro, informeaza AFP. Dupa un prim plan de ajutor aprobat in 2010, Grecia a. continuă pe B1

Grecia: FMI a lansat a cincea transa de imprumut in valoare de 1,72 miliarde de euro

Fondul Monetar International FMI) a anuntat luni lansarea unei noi transe de ajutor pentru Grecia, in valoare de 1,73 miliarde de euro, in cadrul planului de salvare a tarii in colaborare cu liderii din zona euro, informeaza AFP.

Zona euro a aprobat inca o transa pentru Grecia.

Statele zonei euro au aprobat, vineri, eliberarea unei transe de 2,5 miliarde de euro pentru Grecia, suma care ar trebui sa acopere necesarul de cheltuieli al guvernului elen pana dupa alegerile parlamentare din Germania, programate in septembrie Reprezentantii guvernelor din zona euo au avizat transa intr-o videoconferinta, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, potrivit Bloomberg. Grecia a adoptat joi un ultim set de masuri necesar pentru indeplini conditiile puse de .

Zona euro a aprobat transa de 2,5 miliarde euro pentru Grecia

Zona euro a aprobat, vineri, eliberarea unei transe de 2,5 miliarde euro 3,3 miliarde dolari) pentru Grecia, dupa ce, in ziua precedenta, Atena a adoptat un set de masuri de austeritate, ca o conditie impusa de creditorii internationali.

Zona euro a aprobat eliberarea unei transe de 2,5 mld. euro pentru Grecia

Statele zonei euro au aprobat, vineri, eliberarea unei transe de 2,5 miliarde de euro pentru Grecia, suma care ar trebui sa acopere necesarul de cheltuieli al guvernului elen pana dupa alegerile parlamentare din Germania, programate in septembrie,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )