Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi de foc pentru echipele romanesti: Petrolul, Astra si Pandurii isi joaca azi sansele in Europa League

Adevărul Adevărul,
Zi de foc pentru echipele romanesti: Petrolul, Astra si Pandurii isi joaca azi sansele in Europa League

Cele trei echipe romanesti care evolueaza in Europa League isi disputa astazi meciurile din cupele europene, dupa cum urmeaza: Petrolul Ploiesti - Vitesse 19. 00), Trencin - Astra Giurgiu 18. 00) si Pandurii Targu Jiu - Hapoel Tel Aviv 21. continuă pe Adevărul

Televizari Petrolul, Astra si Pandurii in Europa League

Iata mai jos posturile tv si orele la care se televizeaza meciurile de joi din Europa League sustinute de Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu si Pandurii Targu Jiu.

Liga I: Petrolul Ploiesti - Pandurii Targu Jiu, scor 1-1. Grozav rateaza un penalty in finalul jocului

Formatia Petrolul Ploiesti a incheiat la egalitate, scor 1-1 0-0), meciul sustinut, luni, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Targu Jiu, in etapa a doua a Ligii I, potrivit Mediafax. Pentru Petrolul a marcat Dore '85, iar pentru Pandurii a inscris Bohale '80. Petrolul a avut sansa sa ia toate cele trei puncte chiar in ultimele minute de joc, dar Grozav a incercat o scarita de la punctul cu var si a ratat o victorie importanta pentru gazari.

Liga I: Petrolul si Pandurii au remizat in ultimul meci din etapa a doua

Doua dintre reprezentantele Romaniei in cupele europene, Petrolul si Pandurii, au incheiat la egalitate la Ploiesti, scor 1-1, in ultimul meci din etapa a doua a Ligii I. Ambele goluri ale intalnirii s-au marcat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )