Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liga I: Petrolul Ploiesti - Pandurii Targu Jiu, scor 1-1. Grozav rateaza un penalty in finalul jocului

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Petrolul Ploiesti - Pandurii Targu Jiu, scor 1-1. Grozav rateaza un penalty in finalul jocului

Formatia Petrolul Ploiesti a incheiat la egalitate, scor 1-1 0-0), meciul sustinut, luni, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Targu Jiu, in etapa a doua a Ligii I, potrivit Mediafax. Pentru Petrolul a marcat Dore '85, iar pentru Pandurii a inscris Bohale '80. Petrolul a avut sansa sa ia toate cele trei puncte chiar in ultimele minute de joc, dar Grozav a incercat o scarita de la punctul cu var si a ratat o victorie importanta pentru gazari. continuă pe Hotnews

Liga I: Petrolul Ploiesti - Pandurii Targu Jiu, 1-1

Petrolul Ploiesti a incheiat, luni, pe teren propriu, la egalitate partida cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1, in cadrul celei de-a doua etape din Liga I. Oaspetii au deschis scorul in minutul 80, prin Bohale, cu un.

Pandurii Targu Jiu va juca gratis pe Cluj Arena cu Hapoel Tel Aviv.

Conducerea echipei Pandurii Targu Jiu si Consiliul Judetean Cluj au ajuns la o intelegere privind disputarea meciului tur din turul trei preliminar al Ligii Europa, cu Hapoel Tel Aviv, gorjenii urmand sa joace gratis pe Cluj Arena, doar banii de pe bilete revenind CJ. Presedintele CA de la Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca spera ca echipa Pandurii sa fie bine primita la Cluj. Cluj Arena este printre cele mai frumoase stadioane din tara, nu .

Cinci trasee deviate luni, in Ploiesti, de meciul dintre Petrolul si Pandurii

Traseele 5, 28, 36, 44 barat si 104 vor circula deviat luni, intre orele 18. 00, ca urmare a desfasurarii meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana, dintre Petrolul si Pandurii Targu Jiu.

Liga I: Petrolul si Pandurii au remizat in ultimul meci din etapa a doua

Doua dintre reprezentantele Romaniei in cupele europene, Petrolul si Pandurii, au incheiat la egalitate la Ploiesti, scor 1-1, in ultimul meci din etapa a doua a Ligii I. Ambele goluri ale intalnirii s-au marcat.

Petrolul Ploiesti s-a calificat in turul III preliminar al Europa League, dupa 4-0 cu Vikingur, in Feroe

Petrolul Ploiesti s-a calificat 'en fanfare' in turul III al competitiei de fotbal Europa League, dupa ce a surclasat cu 4-0 2-0) formatia feroeza Vikingur Gota, joi seara, pe stadionul 'Toftir', in mansa a doua a turului II preliminar, anunta Agerpres. In turul III preliminar, Petrolul va intalni echipa olandeza Vitesse Arnhem.

FOTOGALERIE S-a deschis cea mai moderna piscina din Targu Jiu

Cea mai moderna piscina din municipiul Targu Jiu a fost inaugurata oficial astazi. Complexul de agrement se afla pe insulita de pe Jiu. Panglica inaugurala a taiata de autoritatile locale si de Calin Lemnaru, investitorul care a amenajat piscina.

Investitori austrieci, interesati sa construiasca aeroportul din Targu Jiu

Aeroportul din Targu Jiu ar putea fi construit de investitori austrieci. Acestia au fost deja la fata locului, adica pe izlazul comunei Stanesti, de la marginea municipiului, si urmeaza sa vina din nou pentru a demara investitia.

FOTOGALERIEVictorie istorica pentru Pandurii in Europa League. Samba gorjeneasca la Targu Jiu

Pandurii s-a impus cu 4-0 in fata echipei estone Levadia Talin si a reusit sa se califice in turul trei preliminar din Europa League, unde va intalni echipa israeliana Hapoel Tel-Aviv. A fost primul meci in Europa League care s-a disputat in orasul lui Brancusi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )