Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I: Petrolul si Pandurii au remizat in ultimul meci din etapa a doua

Antena3 Antena3,
Liga I: Petrolul si Pandurii au remizat in ultimul meci din etapa a doua

Doua dintre reprezentantele Romaniei in cupele europene, Petrolul si Pandurii, au incheiat la egalitate la Ploiesti, scor 1-1, in ultimul meci din etapa a doua a Ligii I. Ambele goluri ale intalnirii s-au marcat. continuă pe Antena3

MINUT CU MINUT Liga 1- Etapa 2, Petrolul - Pandurii 1-1

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT luni seara alte doua meciuri din etapa a 2-a a Ligii 1: FC Brasov - Sageata Navodari 1-1) si Petrolul - Pandurii 1-1).

VIDEOPetrolul-Pandurii 1-1. Meci cu final nebun la Ploiesti: Grozav s-a umplut de ridicol, ratand lamentabil un penalty in minutul 90

Derby-ul etapei a 2-a din Liga 1 dintre Petrolul si Pandurii s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele au scapat printre degete victoria in minutul 90, cand Gicu Grozav a executat lamentabil o lovitura de pedeapsa, incercand o scarita peste poartarul oaspetilor, Lazar.

Derbi la Ploiesti. Petrolul Pandurii, primul meci pe teren propriu al lupilor galbeni

Stadionul Ilie Oana va gazdui, luni seara, primul meci de pe teren propriu al lupilor din aceasta editie de campionat. FC Petrolul va primi vizita Pandurilor Tg. Jiu, intr-o confruntare in care se vor afla fata in fata doua dintre reprezentantele Ligii I in actuala stagiune a competitiilor continentale.

Pandurii se gandesc la amanarea meciului cu Otelul

Dupa ce partida Astra - Steaua, programata initial la finalul acestei saptamani, a fost amanata la solicitarea ambelor echipe ca urmare a participarii acestora in cupele europene, Pandurii Tg. Jiu iau in calcul amanarea partidei din etapa a 3-a cu Otelul Galati.

Liga I: Otelul Galati - Universitatea Cluj, scor 2-1

Otelul Galati a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Cluj, intr-un meci din etapa a II-a a Ligii I, informeaza Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Neagu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )