Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de coronavirus la inca un camin pentru varstnici din judetul Hunedoara: 14 oameni infectati

Adevărul Adevărul,
Focar de coronavirus la inca un camin pentru varstnici din judetul Hunedoara: 14 oameni infectati

13 pacienti si o asistenta medicala de la Unitatea de Asistenta Medico-Sociala UAMS) Baia de Cris au fost diagnosticati cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

inca un camin privat de batrani a devenit focar de COVID-19. Cate persoane sunt infectate cu noul coronavirus

Un camin de batrani din judetul Botosani a devenit focar de infectie COVID-19. Aproximativ 20 de persoane, dintre care majoritatea persoane peste 65 de ani au fost confirmate pozitiv la infectia cu noul coronavirus. Autoritatile au demarat o ancheta epidemiologica.

Opt cazuri de coronavirus la un camin de batrani din Botosani

Sase pacienti si doi angajati de la un centru de ingrijire batrani din judetul Botosani au fost depi.

CORONAVIRUS. inca 5 pacienti cu COVID-19 au murit, in Romania. Noul bilant arata 392 decese

Creste numarul deceselor cauzate de coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica anunta moartea a inca cinci pacienti care au contactat virusul provenit din Wuhan, China. Victimele sunt din judetele Hunedoara,.

CORONAVIRUS |inca cinci decese ale unor pacienti cu COVID-19. Printre victime, un sofer de ambulanta privata care transporta pacienti in vederea dializarii. Bilantul ajunge la 351 de morti in Romania

Inca cinci romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre presoane cu varste cuprinse intre 56 si 86 de ani. Astfel, la nivel national, bilantul.

CORONAVIRUS |inca zece decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 372 de victime

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca zece romani infectati cu COVID-19 au decedat. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 47 si 92 de ani. Astfel, bilantul, la nivel national, ajunge.

inca o asistenta romanca din Italia, rapusa de coronavirus

Inca o asistenta romanca din Italia a murit in urma infectiei cu COVID-19. Doina Bucataru 61 de ani) s-a stins din viata marti, 14 aprilie, in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Carle din Cuneo,.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 357

Autoritatile romane au raportat, miercuri dimineata, alte sase decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din Romania. Astfel, pana la ora actuala, 357 de persoane confirmate cu COVID-19 au.

CORONAVIRUS. inca 15 decese ale unor pacienti cu COVID-19, cu varste cuprinse intre 42 si 79 de ani. Bilantul ajunge la 346 de victime

Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti,inca 15decese ale unor persoane infectate cu noul cororavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 42 si 79 de an.

Dupa spitale, noul coronavirus loveste sanatoriile si caminele de batrani din judetul Hunedoara

Mai multe sanatorii si camine de batrani din judetul Hunedoara se afla in carantina, insa nu au ferite de infectiile cu coronavirus.

CORONAVIRUS |inca 13 decese ale unor pacienti cu COVID-19. Persoane cu varste intre 61 si 88 de ani. Bilantul ajunge la 331 de victime

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 13 decese ale unor persoane infectate cu noul cororavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 61 si 88 de ani. Astfel, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )