Libnet.ro
UNICEF

12:30

Opt cazuri de coronavirus la un camin de batrani din Botosani

România Liberă România Liberă,
Opt cazuri de coronavirus la un camin de batrani din Botosani

Sase pacienti si doi angajati de la un centru de ingrijire batrani din judetul Botosani au fost depi. continuă pe România Liberă

Creste bilantul deceselor la caminul de batrani din Galati in care s-a declarat focar de Covid-19: opt morti

Inca o persoana cazata la caminul de batrani din Galati in care s-a declarat focar de Covid-19 a murit, anunta Mediafax. Pana acum, 8 persoane din institutia privata au murit din cauza virusului, in timp ce alti 90 de oameni, pacienti si angajati, sunt infectati.

Angajatii si rezidentii unui camin pentru batrani din Orastie au fost diagnosticati cu coronavirus

Aproape toti varstnicii intr-un camin de batrani din Orastie si cinci angajati ai complexului au fost diagnosticati cu coronavirus.

Coronavirus la inca un camin de batrani din Galati. Doi varstnici si doi angajati sunt infectati. Primarul Ionut Pucheanu: Toti ceilalti sunt in carantina

Doi batrani si doi angajati ai Caminului pentru Persoane Varstnice Sf. Spiridon din Galati au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Primarul din Galati a precizat ca acum toate celelalte persoane de.

Un camin pentru persoane varstnice din Galati, afectat de coronavirus. Doi batrani si doi angajati, depistati pozitiv

Patru persoane dintr-un camin de batrani din Galati au fost confirmate cu COVID-19.

UPDATE Focar de Covid-19 la inca un camin de batrani din Galati. Patru persoane, confirmate pozitiv

Primarul municipiului Galati a cerut testarea de urgenta a tuturor celor internati in Centrul Sfantul Spiridon. Momentan, acestia sunt in carantina. Este al doilea camin de varstnici din Galati care se confrunta cu probleme grave din cauza epidemiei de Covid-19.

Botosani: Sase batrani si doua cadre medicale au COVID-19

La centrul de ingrijiri din Rachiti, judetul Botosani, sunt 19 batrani si 10 cadre medicale, iar testarile facute marti au iesit pozitive pentru COVID-19 in cazul a opt persoane, intre care sase varstnici si doua cadre medicale. Cei bolnavi au fost dusi la Spitalul Judetean Botosani, potrvit Mediafax.

Sapte noi cazuri coronavirus in Vaslui. Bilantul a ajuns la 47 de imbolnaviri

Potrivit raportarii Grupului de Comunicare Strategica, pana luni, 13 aprilie, in judetul Vaslui s-au inregistrat 47 de cazuri de infectie cu noul coronavirus.

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava.

CORONAVIRUS. Turcia intra din nou in izolare weekendul urmator Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza amenintarii cu COVID-19

Turcia prelungeste tarea de carantina instituita pe fondul pandemiei de coronavirus. Astfel, se prelungeste aceasta masura care vizeaza 31 de provincii timp de 48 de ore, weekendul urmator, potrivit.

CORONAVIRUS. Regiunea Veneto din Italia relaxeaza masurile de izolare. Se va putea iesi jogging si la picnic cu familia

In Italia, tara europeana cea mai lovita de coronavirus, de maine, 14 aprilie, se relaxeaza restrictiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit unui nou ordin guvernamental de marti se vor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )