Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de COVID-19 la Directia de Sanatate Publica Braila. Trei angajati s-au infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Focar de COVID-19 la Directia de Sanatate Publica Braila. Trei angajati s-au infectat cu noul coronavirus

Doi dintre angajatii institutiei au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 dupa ce au participat la un eveniment privat intr-un alt judet, unde venise si o persoana infectata. continuă pe Adevărul

Focar de coronavirus la Directia de Sanatate Publica Braila

Trei angajati ai Directiei de Sanatate Publica din Braila au fost infectati cu noul coronavirus, in institutie fiind declarat focar.

Focar de COVID-19 la DSP Braila. Trei angajati, testati pozitiv

Trei angajati din cadrul Directiei de Sanatate Publica DSP) Braila au fost confirmati cu COVID-19,iar autoritatile au declarat focar in cadrul institutiei. Focar de COVID-19 la DSP.

Directia de Sanatate Publica Bucuresti: Rezultatul testului COVID 19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

Rezultatul testului COVID 19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat, a precizat vineri Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

Din 1 octombrie,in 26 de raioane si municipii din R. Moldova se instituie stare de urgenta in sanatate publica

Starea de urgenta in sanatate publica va fi instituita in 26 de raioane si municipii, din 1 octombrie. Decizia a fost luata de Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica.

in municipiul Chisinau si alte localitati se instituie stare de urgenta in sanatate publica. Ce restrictii sunt impuse

Starea de urgenta in sanatate publica va fi instituita in 26 deunitati administrativ-teritoriale, incepand cu 1 octombrie, avand in vedere stabilirea gradului de alerta cod rosu pentru acestea. Printre localitatile vizate se inscrie capitala Chisinau. Decizia a fost luata de Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica CNESP), luni, 28 septembrie, transmite IPN.

Focar de Covid 19 in Spitalul Petrosani. Sectia ATI a fost inchisa, dupa ce trei angajati s-au infectat

Sectia de Anestezie si terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Petrosani a fost inchisa, din cauza unui focar de Covid 19.

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Chisinau si alte localitati instituie stare de urgenta in sanatate publica

Peste 25 de de unitati administrativ-teritoriale din Republica Moldova vor institui, incepand cu 1 octombrie, starea de urgenta in sanatate publica in contextul pandemiei de coronavirus, avand in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )