Libnet.ro
UNICEF

17:00

Directia de Sanatate Publica Bucuresti: Rezultatul testului COVID 19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

Hotnews Hotnews,
 Directia de Sanatate Publica Bucuresti: Rezultatul testului COVID 19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

Rezultatul testului COVID 19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat, a precizat vineri Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. continuă pe Hotnews

Ce condamnare a primit barbatul de 50 de ani care a fugit din spital inainte sa afle rezultatul testului COVID-19

Primul buzoian condamnat pentru zadarnicirea combaterii bolilor va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii, pe durata a 60 de zile lucratoare. Acesta a fugit din spital inainte sa afle rezultatul testului COVID-19. in septembrie, buzoianul a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Liderii PSD Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dincu,intrati in izolare de miercuri dupa ce au intrat in contact cu o persoana bolnava de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului Covid-19

Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati pentru noul coronavirus dupa ce au int.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Coronavirus: Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, pozitiv la testul Covid-19

Liderul PSD Maramures Gabriel Zetea a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca este bolnav: Fiind optimist de felul meu, va anunt ca pentru cateva zile raman pozitiv, scrie Mediafax.

Liderii PSD ies din autoizolare. Ciolacu a primit rezultat negativ la testul Covid-19

Liderul PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca nu este bolnav, scrie Mediafax. Alaturi de Ciolacu s-a testat si Paul Stanescu, precum si Vasile Dincu.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu si alti doi lideri PSD au primit rezultatul testului COVID. Care este verdictul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa ce s-a intalnit inainte de alegeri cu trei lideri PSD Salaj care ulterior au fost testati pozitiv pentru coronavirus. intalnirea a avut loc la un miting electoral din Zalau la care au mai participat si Vasile Dincu si Paul Stanescu.

Focar de COVID-19 la Directia de Sanatate Publica Braila. Trei angajati s-au infectat cu noul coronavirus

Doi dintre angajatii institutiei au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 dupa ce au participat la un eveniment privat intr-un alt judet, unde venise si o persoana infectata.

Gradinita 18 din Focsani, inchisa doua saptamani dupa ce s-au descoperit cazuri de COVID-19

Directia de Sanatate Publica a declansat o ancheta epidemiologica, mai ales ca in aceasta unitate au fost si doua sectii de votare.

Haos la scoala! Oamenii s-au panicat ca DSP-ul le vaccineaza copiii anti-COVID-19, fara sa ii anunte

A fost panica, marti, la scoala din Murgeni, jud. Vaslui, dupa ce s-a raspandit zvonul ca Directia de Sanatate Publica vaccineaza copiii impotriva COVID-19. Elevii au plecat de la ore, iar zeci de parinti s-au napustit pe portile scolii si au transmis intregul incident live pe Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )