Libnet.ro
UNICEF

19:16

Focar de COVID-19 la DSP Braila. Trei angajati, testati pozitiv

B1 B1,
Focar de COVID-19 la DSP Braila. Trei angajati, testati pozitiv

Trei angajati din cadrul Directiei de Sanatate Publica DSP) Braila au fost confirmati cu COVID-19,iar autoritatile au declarat focar in cadrul institutiei. Focar de COVID-19 la DSP. continuă pe B1

Focar de COVID-19 la Directia de Sanatate Publica Braila. Trei angajati s-au infectat cu noul coronavirus

Doi dintre angajatii institutiei au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 dupa ce au participat la un eveniment privat intr-un alt judet, unde venise si o persoana infectata.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Un nou focar de coronavirus in Alba. Noua angajati ai Primariei Sebes au fost testati pozitiv

Un nou focar de coronavirus se manifesta in judetul Alba, la Primaria Sebes. Noua angajati ai institutiei au fost testati pozitiv.

Focar de COVID la DSP Braila

Nici directiile de sanatate nu sunt scutite de riscuri: un focar de COVID-19 a fost raportat la Dire.

Presedintele american, Donald Trump, si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru infectia cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost testati pozitiv pentru infectiacu noul coronavirus. Anuntul a fost facut printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al liderului de la Casa Al.

Al doilea focar de coronavirus la centrul de dializa din Alba Iulia. 14 pacienti au fost testati pozitiv

Un nou focar de COVID-19 a fost depistat in Alba, la Centrul de Dializa din Alba Iulia, unde sunt 14 pacienti confirmati cu noul coronavirus, o situatie asemanatoare fiind inregistrata, aici, la inceputul lunii aprilie, atunci fiind depistati pozitiv si angajati.

Amazon spune ca aproape 20.000 de angajati din SUA au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Retailerul Amazon spune ca aproape 20. 000 de angajati din SUA au fost depistati pozitiv cu Covid-19, datele referindu-se la toate testele facute in cele sase luni de pandemie. Amazon si Whole Foods au in total 1,37 milioane de angajati, iar rata de infectare este mult sub media nationala, spune compania. Amazon a fost criticata ca nu a publicat mai repede cifrele, mai ales ca angajatii din depozit au protestat in primavara pe motiv ca, desi sunt foarte expusi, nu au primit suficiente masuri de protectie, conform Hotnews.

Amazon spune ca aproape 20.000 de angajati din SUA au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Retailerul Amazon spune ca aproape 20. 000 de angajati din SUA au fost depistati pozitiv cu Covid-19, datele referindu-se la toate testele facute in cele sase luni de pandemie. Amazon si Whole Foods au in total 1,37 milioane de angajati, iar rata de infectare este mult sub media nationala, spune compania. Amazon a fost criticata ca nu a publicat mai repede cifrele, mai ales ca angajatii din depozit au protestat in primavara pe motiv ca, desi sunt foarte expusi, nu au primit suficiente masuri de protectie.

Focar de Covid 19 in Spitalul Petrosani. Sectia ATI a fost inchisa, dupa ce trei angajati s-au infectat

Sectia de Anestezie si terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Petrosani a fost inchisa, din cauza unui focar de Covid 19.

Donald si Melania Trump, testati pozitiv cu coronavirus: Ce se intampla daca presedintele SUA nu-si poate exercita functia Mesaj personal de la Putin pentru Trump

Donald Trump a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, sotia sa Melania fiind si ea infectata cu Sars-Cov-2. ----------------- 21:40 Evenimentele de campanieale lui Trump vor fi virtuale sau amanate20:50 Judecatoarea Amy Coney Barrett, care s-a intalnit cu Trump, negativa la testele pentru Covid 20:13 Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19 18. 29 Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc anti-Covid-1917. 18 Presedintele Iohannis i-a transmis un mesaj de insanatosire presedintelui american Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )