Libnet.ro
UNICEF

21:15

Focuri de arma in plina strada in Giurgiu: Batai intre doua familii din Clejani

B1 B1,
Focuri de arma in plina strada in Giurgiu: Batai intre doua familii din Clejani

Stare de alerta in comuna Clejani din judetul Giurgiu! Mai multe apeluri au fost facute la 112 prin care se anunta un conflict stradal intre mai multe persoane in care au fost trase si focuri de arma. Din. continuă pe B1

Focuri de arma in plina strada la Giurgiu. Doua persoane au fost ranite. De la ce a pornit incidentul

Impuscaturi in plina strada, la Clejani. Un barbat a folosit o arma cu alice intr-un scandal dintre doua familii. Doi oameni au ajuns la spital. Mai multe echipaje de politie au ajuns la fata.

Focuri de arma in plina strada la Giurgiu. Doua persoane au fost ranite

Impuscaturi in plina strada, la Clejani. Un barbat a folosit o arma cu alice intr-un scandal dintre doua familii. Doi oameni au ajuns la spital. Mai multe echipaje de politie au ajuns la fata.

Scandal in Giurgiu: Topoare si focuri de arma, in plina strada

Rafuiala cu focuri de arme si topoare intre doua clanuri de romi din Clejani, judetul Giurgiu, anunt.

Scandal cu focuri de arma intre doua familii de romi din Clejani. Doua persoane au fost ranite

Politistii din judetul Giurgiu au intervenit, luni, pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre doua familii de romi din localitatea Clejani si in urma caruia doua persoane au fost ranite. Primele date arata ca in timpul scandalului au fost trase si focuri de arma.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat, bataie in plina strada (VIDEO)

Scene incredibile in plina strada in Bucuresti! Ilie Nastase si Brigitte Sfat au fost filmati in timp ce se cearta si recurg la violenta fizica pe strada. Totul s-a intamplat dupa ce Brigitte l-ar.

Un batran din Galati, batut si jefuit in plina strada, sub privirile trecatorilor

Un batran de 90 de ani a fost batut si jefuit in Galati, in plina strada, sub privirile inspaimantate ale trecatorilor. Acesta a fost agresat de un barbat si o femeie, iar apoi a fost transportat la.

Ilie Nastase si sotia sa, surprinsi batandu-se in plina strada - VIDEO

Imagini incredibile surprinse in Capitala. Ilie Nastase si sotia sa Brigitte Sfat se bat in plina strada. Cei doi se afla in plin proces de divort. in imagini se vede cum fostul tenismen si sotia sa se.

Franta: Un jurnalist si sotia lui, impuscati in plina strada (FOTO)

Tragedie in Franta. Un jurnalist si sotia lui au fost impuscati in plina strada, la o periferie a orasului Toulouse. Cei doi se aflau in masina in momentul in care au fost tinta.

Baia Mare: Coliziune intre doua autoturisme. Bilantul victimelor(FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs duminica, in Baia Mare, in urma caruia doua persoane au murit lu alte patru au fost ranite. Doua masini au intrat in coliziune, dupa ce unul dintre soferi a pierdut.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )