Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fonduri de 650 milioane lei pentru plata beneficiarilor POS CCE si POS DRU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fonduri de 650 milioane lei pentru plata beneficiarilor POS CCE si POS DRU

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca Guvernul Romaniei a aprobat, in cadrul and sedin and tei de ieri, alocarea de fonduri in valoare de 650 milioane lei pentru plata beneficiarilor Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU) si ai Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), conform unui comunicat de presa remis redac and tiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul mai scoate din Trezorerie 400 de milioane de lei, pentru plata beneficiarilor din POS CCE, program recent deblocat de Comisia Europeana

Guvernul a aprobat, miercuri, un nou imprumut de la Trezoreria Statului, in valoare de 650 de milioane de lei, din care 250 de milioane pentru plata beneficiarilor din programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU) si 400 de milioane de lei pentru beneficiarii din POS Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE), program deblocat de Comisia europeana in urma cu trei saptamani.

Autoritatile locale au cheltuit doar 120 milioane lei pentru plata arieratelor

Autoritatile locale nu au cheltuit, pana in prezent, decat 120 milioane lei din suma de 800 milioane lei care le-a fost alocata in vederea platii arieratelor, ne-au declarat surse guvernamentale.

Bani mai multi din fonduri europene pentru plata beneficiarilor POSDRU si POSCCE

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de miercuri, un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru asigurarea resurselor necesare pentru plata beneficiarilor Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU) si ai Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE).

Ministrul Apararii: Romania va cheltui 40 de milioane lei pentru baza de la Deveselu pana la operationalizarea ei

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat luni la Deveselu ca valoarea cheltuielilor pe care le va derula partea romana pentru baza militara pana la operationalizarea acesteia se ridica la.

Ponta le-a promis profesorilor din preuniversitar 175 de milioane de lei la rectificare pentru plata salariilor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca la rectificarea bugetara vor fi alocate 175 de milioane de lei pentru a fi plati la nivel local salariile profesorilor din preuniversitar. Banii vor merge catre autoritatile locale si nu catre Ministerul Educatiei, a mai spus premierul.

Oprescu mai vrea peste sapte milioane de lei pentru renovarea Hanului Gabroveni

Un proiect de hotarare ce se va afla pe masa consilierilor generali in sedinta de joi, 31 octombrie, propune o suplimentare a bugetului pentru renovarea Hanului Gabroveni, monument cultural din Centrul Istoric aflat in plin santier de consolidare. Oprescu cere circa 1,6 milioane de euro peste 7 milioane de lei) pentru proiect.

Largirea strazii Fabrica de Glucoza: Primaria Capitalei va plati 28 milioane de euro pentru exproprieri terenurilor necesare. Vezi cine sunt principalii beneficiari

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati circa 28 de milioane de euro125,7 milioane lei) pentru exproprierea terenurilor 43. 277 mp) si cladirilor necesare largirii strazii Fabrica de Glucoza intre Calea Floreasca si Soseaua Petricani, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General care va fi discutat joi. In total vor fi expropriate 42 de proprietati de pe partea dreapta a strazii, cum mergi spre Petricani. Proprietarul care va cea mai mare despagubire este omul de afaceri iranian Sohi Manochehr Saadati, care va primi 42,2 milioane lei pentru 8. 796 metri patrati. Avocata Tanti Virginica Dumitrescu si Ciorobea Adrian vor primi pentru 19. 503 metri patrati de teren o despagubire de 41,4 milioane lei. Printre cei care vor primi despagubiri se numara si Editura Adevarul, care va primi despagubire 10, 6 milioane lei pentru 2375 mp de teren si constructii. Vezi cat plateste Primaria Capitalei pentru un teren pe care l-a dat in 2005, in compensare, avocatei Tanti Virginica Dumitrescu pentru unul de fundul lacului Plumbuita.

BCR a avut un profit de 560 milioane lei in primele noua luni.

BCR a raportat un profit net de 559,8 milioane lei 126,9 milioane euro) dupa primele trei trimestre, informeaza Mediafax. In perioada similara a anului trecut, banca a avut pierderi de 758,9 milioane lei 172,1 milioane euro). Dupa jumatatea anului, costul net cu provizioanele de risc aferente creditelor se situa la 1,094 miliarde lei, iar la finele lunii septembrie a ajuns la 1,63 miliarde lei 371 milioane euro), insa nivelul este mai redus cu 37,9% fata de primele noua luni ale anului .

Ministerul Transporturilor majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita obligatiile fiscale si va stinge o datorie de 92 milioane lei catre E. ON Gaz Distributie, scrie Mediafax.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi in valoare de 2,7 milioane lei

Inspectia Muncii a descoperit ca 354 de persoane lucrau fara forme legale, motiv pentru care a aplicat amenzi in valoare totala de 2,7 milioane lei, ca urmare a controalelor desfasurate in perioada 21 - 25 octombrie, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )