Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministerul Transporturilor majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori pentru a stinge datorii catre CFR SA

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Transporturilor majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita obligatiile fiscale si va stinge o datorie de 92 milioane lei catre E. ON Gaz Distributie, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Transporturile majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori, pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita.

Lichiditate de circa 9,35 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9,35 milioane lei circa 2,1 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 6,61 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,61 milioane lei circa 1,48 milioane euro).

4,5 milioane lei pentru cei care pleaca de la Electrificare CFR

Autoritatile ar urma sa aloce o suma de 4,5 milioane de lei din bugetul asigurarilor pentru somaj aferent acestui an in vederea platii venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de Societatea Comerciala Electrificare CFR, potrivit unui proiect legislativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

E-Boda lanseaza o tableta de 400 de lei pentru utilizatorii incepatori.

Compania romaneasca E-Boda lanseaza o noua tableta de dimensiuni reduse pentru utilizatorii incepatori cu buget limitat. Tableta Impresspeed E350 Dual Core asigura nevoile minime de comunicare ale utilizatorilor, la un pret de 400 de lei. Impresspeed E350 Dual Core are un ecran de 7 inch, este dotata cu un procesor Rockchip RK3168 Cortex A9 Dual Core de 1. 5 GHz si un procesor grafic PowerVR SGX540, dispune de o memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4. 2, astfel incat .

E-boda lanseaza o tableta care costa 400 de lei

Producatorul de produse electronice E-Boda Distribution lanseaza Impresspeed E350 Dual Core, o tableta cu ecran de 7 inch 17,7 cm) care se adreseaza celor care isi cumpara primul astfel de dispozitiv si care costa aproximativ 400 de lei.

Hunt Oil vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier de pana la 25 milioane lei

Compania Hunt Oil Company of Romania, subsidiara a grupului petrolier american Hunt Oil, vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier in valoare de pana la 25 milioane de lei 5,6 milioane de euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )