Libnet.ro
UNICEF

04:40

Forbes: Romania poate deveni cel mai important centru al afacerilor IT din Europa

Adevărul Adevărul,
Forbes: Romania poate deveni cel mai important centru al afacerilor IT din Europa

Romania ar putea ajunge cel mai important centru al afacerilor IT din Europa, in contextul in care la ora actuala tara noastra are circa 64. 000 de angajati in acest sector, scrie revista The Forbes. continuă pe Adevărul

Forbes: Romania poate deveni centrul mondial IT

Revista Forbes scrie ca Romania ar putea deveni in urmatorii ani capitala afacerilor in domeniul IT.

Romania, al doilea cel mai mare exportator de grau in Egipt

Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9 milioane de tone de grau, Romania fiind a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu.

Business report: Forbes: Romania va deveni capitala mondiala a afacerilor din IT; Vesti bune pentru soferi: Era petrolului ieftin va continua, pretul de 100 de dolari barilul ar putea fi doar o amintire; Ce vor face operatorii telecom in 2015 pentru a at

Imbogatirea secolului: Omul care a dat marea lovitura in 2014. Unul singur dintre miliardarii lumii a reusit sa-si sporeasca, anul acesta, averea cu 720%. Este cel care a stat in spatele. Ponta se lauda cu autostrazi pe care doar le-a inaugurat, nu le-a si construit. Guvernul a prezentat o sinteza in care arata ca premierul Ponta a facut 293 de kilometri de autostrada.

Adam Sandler este actorul cu cel mai exagerat salariu de la Hollywood!

Adam Sandler a fost denumit, de catre revista Forbes, actorul cu cel mai exagerat salariu de la Hollywood. In acelasi clasament mai regasim nume precum Sandra Bullock, Channing Tatum, Johnny Depp sau Ben Stiller.

Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zapada [VIDEO]

Samsung Galaxy S5 rezista la apa si in caz ca ai uitat asta, compania iti aduce aminte printr-un videoclip cel putin interesant. Partea proasta e ca desi rezista la apa,nu este singurul. Samsung Galaxy S5 e telefonul vedeta al sud-coreenilor si cel mai mult i-au laudat rezistenta la apa. Cum iarna apa devine, de regula, gheata sau zapada, Samsung s-a gandit sa se mai laude inca o data cu telefonul sau si rezistenta sa intr-un mod inedit. Asa a rezultatun [].

Cel mai vizionat film din 2014, in Romania

Lupul de pe Wall Street, cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in original), s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014. Locul al doilea i-a revenit peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, cel mai vizionat film in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i.

Ce film a obtinut cel mai mare succes din toate timpurile in box office-ul romanesc

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, lansat pe 19 decembrie in cinematografele din Romania, a avut peste 148. 000 de spectatori in weekend-ul premierei si incasari de peste 869. 000 de dolari. Acesta a devenit filmul cu cel mai bun opening weekend din Romania din toate timpurile.

Ce a facut fostul presedinte cu darurile primite in 2014. Cel mai scump a fost o icoana in valoare de 700 de euro

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1. 895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor.

Cel mai calduros Ajun din ultimele doua DECENII. Azi, temperaturile ajung si la 20 de GRADE

Meteorologii spun ca acesta este cel mai cald Craciun din ultimele doua decenii si jumatate. Temperaturile sunt specifice primaverii, iar soarele va straluci in aproape toata tara:in Dobrogea si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )