Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ford va lansa 23 de modele noi anul viitor, 16 dintre ele in Statele Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
Ford va lansa 23 de modele noi anul viitor, 16 dintre ele in Statele Unite ale Americii

Compania americana continua expansiunea la nivel global, anul 2014 fiind unul extrem de important pentru pietele vizate. Motoristii din Detroit vor lansa 23 de automobile noi in intreaga lume, majoritatea in Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Valmar, Porsche: Vom lansa 18 modele noi anul viitor, intr-o piata in crestere cu 6%

Piata de autoturisme ar putea creste anul viitor cu 6,4%, la 67. 000 de masini noi de la 63. 000 de unitati anul acesta, in timp ce piata de autovehicule comerciale se va mentine la nivelul din 2013, de 11. 500 de masini, a declarat Brent Valmar,.

Ford se pregateste pentru cel mai activ an din istoria sa: va angaja 11.000 de persoane in 2014, insa doar in SUA si Asia

Ford are pierderi mari in Europa, fabrica de la Craiova a fost mai mult inchisa in ultimele trei luni, insa lucrurile stau cu totul altfel in SUA si in Asia unde vor fi angajati 11. 000 de oameni anul viitor, cea mai mare expansiune a efectivelor in ultimii 13 ani. In plus, Ford spune ca va lansa 23 de modele noi si restilizate in 2014, ceea ce face ca anul viitor sa fie cel mai activ din istoria companiei care fabrica peste 5 milioane de automobile anual.

Scandalul dintre Porumboiu si Niculae, amanat de Comisia de Disciplina a Ligii pentru anul viitor

Comisia de Disciplina a LPF a amanat pentru 14 ianuarie cazul in care finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, patronul AFC Astra Giurgiu, Ioan Niculae, si presedintele Astrei, Dinu Gheorghe, sunt judecati pentru jignirile si acuzele pe care si le-au adus reciproc in mass-media, anunta Mediafax.

Conferinta Regionala FAO pentru Europa, organizata anul viitor la Bucuresti

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, si Toni Alonzi, reprezentant regional pentru Europa si Asia Centrala al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), au semnat, astazi, in Capitala, un acord pentru pregatirea Conferintei Regionale pentru Europa, anunta un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Agriculturii.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )