Libnet.ro
UNICEF

22:45

Conferinta Regionala FAO pentru Europa, organizata anul viitor la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conferinta Regionala FAO pentru Europa, organizata anul viitor la Bucuresti

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, si Toni Alonzi, reprezentant regional pentru Europa si Asia Centrala al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), au semnat, astazi, in Capitala, un acord pentru pregatirea Conferintei Regionale pentru Europa, anunta un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Agriculturii. continuă pe Ziarul Bursa

Webcar.ro: Vom livra anul viitor un Tesla Model X si doua Model S

Webcar. ro , site de achizitii auto online din Cluj, a semnat sapte contracte pentru a livra anul viitor modelele electrice BMW i3, Tesla Model X, Model S si este in discutii pentru inca doua masini de clasa mica.

Victor Ponta: Anul viitor trebuie sa regandim relatia cu Rusia

Anul viitor trebuie sa regandim relatia cu Rusia, a afirmat, luni, premierul Victor Ponta, in cadrul unei conferinte a Institutului Aspen Romania. De asemenea, primul ministru considera ca este necesara.

Secretarul american de stat pentru Europa si Eurasia, in vizita la Moscova, dupa Kiev.

Secretarul american de stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va veni la Moscova pentru a discuta cu oficialii rusi, anunta RIA Novosti. In timpul celor trei zile, Nuland se va intalni cu ministrul adjunct de externe al Rusiei, cu expertii in politica externa, dar si cu reprezentanti ai societatii civile. Citeste si: Cum va arata viitoarea Uniune Sovietica in viziunea opozitiei ucrainene Saptamana trecuta, Victoria Nuland a efectuat o vizita in Georgia pentru a se intalni cu noua .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )