Libnet.ro
UNICEF

14:15

Formularele pentru transportatorii care vor restituirea accizei suplimentare vor fi publicate saptamana viitoare de Autoritatea Rutiera Romana

Adevărul Adevărul,
Formularele pentru transportatorii care vor restituirea accizei suplimentare vor fi publicate saptamana viitoare de Autoritatea Rutiera Romana

Autoritatea Rutiera Romana ARR) va publica saptamana viitoare, online, formularele necesare depunerii solicitarilor de inscriere in Registrul vehiculelor a transportatorilor eligibili pentru restituirea unei parti din acciza la carburanti. continuă pe Adevărul

Cei patru pasi ai procedurii de restituire a accizei suplimentare pentru achizitia de motorina

Guvernul a publicat in Monitorul Oficial procedura de restituiere a accizei suplimentare pentru achizitia de motorina de catre transportatori, document asteptat de mult timp, deoarece reglementeaza modul de restituire a accizei suplimentare pentru motorina consumata de transportatori. Potrivit art. 160 din Codul fiscal, unele categorii de transportatori beneficiaza de restituirea unei accize achitate la motorina in valoare de 40 Euro pentru 1000 de litri. Hotararea adopta un buget de 3,02 miliarde de elei pentru aceste restituiri de accize, buget ce se poate utiliza pana in 31 mai 2019. Consulta aici documentul publicat in Monitorul Oficial.

inca un efect al accizei suplimentare pe carburanti: soferii vor sa mareasca tarifele de transport cu 15%

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - UNTRR - preconizeaza cresterea cu cel putin 15% a tarifelor practicate de catre operatorii de transport ca urmare a adoptarii, saptamana trecuta, a Hotararii de Guvern prin care s-au stabilit conditiile, procedura si termenele de restituire partiala a accizei suplimentare catre operatorii de transport rutier licentiati.

Cine este responsabil pentru criza din Ucraina. UE a adaugat 11 persoane pe lista celor care vor fi pedepsiti

UE se pregateste sa adauge inca 11 nume pe lista cu persoane vizate de sanctiuni tintite pentru responsabilitatea lor in criza ucraineana, au anuntat miercuri surse europene. Un acord preliminar in acest.

Eurodeputatii romani alesi vicepresedinti in Comisiile Parlamentului European. Vezi Comisiile in care vor lucra

Patru europarlamentari romani - PSD, trei din familia popularilor europeni PMP si UDMR) si Mircea Diaconu, afliliat liberalilor europeni, au fost alesi, in urma reuniunilor de luni, 7 iulie, vicepresedinti in cadrul comisiilor Parlamentului European. Intre acestea, Comisia pentru Comert international, Buget, Afaceri Externe, Cultura. In total, in cadrul Parlamentului European functioneaza 20 de comisii si 2 subcomisii, fiecare cu un presedinte si pana la patru vicepresedinti.

Teodorovici: Tintele asumate de MFE pentru acest an vor fi indeplinite

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a dat asigurari ca tintele asumate de MFE pentru acest an vor fi indeplinite: Romania nu va pierde bani si va solicita rambursarea unei sume mai mari decat in anul 2013.

Teodorovici: Tintele asumate de MFE pentru acest an vor fi indeplinite

Tintele asumate de Ministerul Fondurilor Europene MFE) pentru acest an vor fi indeplinite: tara noastra nu va pierde bani si va solicita rambursarea unei sume mai mari decat anul trecut, a declarat ministrul de resort, Eugen Teodorovici, potrivit unui comunicat primit astazi de redactie.

Bosch lanseaza o aplicatie pentru smartphone care citeste semnele de circulatie

Bosch a dezvoltat aplicatia myDriveAssist capabila sa citeasca semnele de circulatie, precum si sa inregistreze si sa proceseze alte informatii pentru noile functii ale vehiculelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )