Libnet.ro
UNICEF

06:00

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, al patrulea caz de coronavirus din tara noastra, un barbat de 47 de ani din Timisoara care a calatorit in acelasi avion cu femeia de 38 de ani, deja diagnosticata. continuă pe Ziarul Bursa

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19 a fost confirmat marti, un barb.

Primaria Seulului a depus o plangere penala impotriva liderilor unei secte asociate cu mai mult de jumatate din cazurile de infectare cu noul coronavirus

Primaria orasului Seul a depus o plangere pentru omucidere impotriva liderilor Bisericii Shincheonji a lui Iisus, acuzand aceasta miscare religioasa ca nu a cooperat cu autoritatile in eforturile de contracarare a epidemiei de Covid-19 in Coreea de Sud, relateaza AFP.

Autoritatile anunta al patrulea caz de Covid-19 in Romania. Un barbat a contractat noul coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu pacienta din Timisoara

Autoritatile romane au confirmat, marti, al patrulea caz de infectie cu noul coronavirus depistatin Romania, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timi.

Al patrulea caz de coronavirus in Romania. Cum s-a infectat barbatul

Inca un caz de coronavirus, al patrulea, a fost confirmat in Romania. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timisoara, care a fost contact cu femeia depistata pozitiv in data de 28 februarie 2020 si care s-a intors din Italia.

ULTIMA ORA Al patrulea caz de coronavirus, confirmat la Timisoara: Un barbat de 47 de ani

Al patrulea caz de infectie cu coronavirus din Romania a fost confirmat marti la Timisoara, au declarat pentru HotNews. ro Horatiu Moldovan si Nelu Tataru, secretari de stat in Ministerul Sanatatii. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, care a calatorit in acelasi avion cu femeia din Timisoara diagnosticata saptamana trecuta cu infectie cu coronavirus. Avionul se intorcea din Italia.

Nu sunt noi cazuri de infectare cu coronavirus in Romania

In Romania nu a mai fost confirmat azi niciun nou caz de coronavirus. Astazi, 1 martie, la centrul de boli infectioase din Timisoara au fost lucrate probe provenind de la 12 persoane. Toate rezultatele au fost negative, ceea ce inseamna ca persoanele ale caror probe au fost analizate nu sunt purtatoare ale virusului COVID-19 coronavirus), se arata intr-un comunicat al Grupul de Comunicare Strategica.

Noul coronavirus si sarcina: care sunt riscurile pentru femeile gravide?

Noul coronavirus, care a aparut in China in decembrie 2019, circula acum pe teritoriul Europei si infecteaza tot mai multi oameni. Care sunt riscurile pentru femeile gravide si pentru fat, daca sunt infectati?.

VIDEO Noul coronavirus redeschide dezbaterea intre stiinta si religie in Iran

Noul coronavirus starneste o dezbatere intensa in Iran intre membrii ultraconservatori ai clerului siit si guvern in privinta masurilor care trebuie adoptate impotriva infectiei in Republica islamica, scrie AFP.

MAI: Care sunt numerele gratuite unde romanii din tara si din diaspora se pot informa cu privire la noul coronavirus

Romanii din strainatate pot apela, incepand de vineri, o linie telefonica dedicata pentru a se informa cu privire la noul coronavirus COVID-19), informeaza un comunicat al MAI.

Coronavirus Romania. Al doilea test pozitiv pentru pacienta din Timisoara

Noi detalii despre starea de sanatate a pacientei internate la Timisoara. A fost supusa unui nou test pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit tot pozitiv. Femeia va ramane internata, sub monitorizare medicala si nu poate intra in contact cu alti pacienti. Va mai fi supusa si altor teste pentru a i se verifica evolutia starii de sanatate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )