Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul coronavirus si sarcina: care sunt riscurile pentru femeile gravide?

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus si sarcina: care sunt riscurile pentru femeile gravide?

Noul coronavirus, care a aparut in China in decembrie 2019, circula acum pe teritoriul Europei si infecteaza tot mai multi oameni. Care sunt riscurile pentru femeile gravide si pentru fat, daca sunt infectati?. continuă pe Adevărul

Utile: Ce presupune endoscopia cu anestezic si care sunt riscurile; Regenereaza intregul sistem imunitar in doar 72 de ore! Restarteaza chiar si organismul slabit de boala, descoperire imensa a oamenilor de stiinta americani

Made in China nu te imbolnaveste de coronavirus. Romanii nu trebuie sa se fereasca de produsele Made in China deoarece virusul nu rezista mult timp pe suprafete. Un sistem imunitar prea activ poate declansa boli grave. Hematolog: Nu exagerati cu vitamina C! Imunitatea este capacitatea naturala a organismului de aparare.

in plina epidemie, scoli fara apa calda: cat de mari sunt riscurile la care se expun copiii

Multe scoli din Romania se confrunta cu focare de gripa, iar primele cazuri de coronavirus de la noi nu relaxeaza atmosfera din scoli. in tot acest timp insa, micutii abia se pot spala pe maini. Daca vrei sa tii virusii deoparte in aceasta perioada a gripelor, racelilor si altor infectii respiratorii, este foarte important sa .

Cum lupta inalta Curte cu noul coronavirus: Ordinul se aplica tuturor, cu exceptia judecatorilor

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie respecta masurile de protectie cu privire la raspandirea noului coronavirus pe baza de conformare voluntara, in timp ce normele sunt obligatorii pentru toti ceilalti angajati si justitiabili care intra in ICCJ.

MAI: Care sunt numerele gratuite unde romanii din tara si din diaspora se pot informa cu privire la noul coronavirus

Romanii din strainatate pot apela, incepand de vineri, o linie telefonica dedicata pentru a se informa cu privire la noul coronavirus COVID-19), informeaza un comunicat al MAI.

Digi 24: Mituri, adevaruri si controverse despre coronavirus lamurite de reprezentanta OMS in Romania. Care sunt obligatiile angajatorilor

Romania este pe harta tarilor cu noul coronavirus confirmat. Desi subiectul este in prim-plan de mai bine de doua luni, exista in continuare tot felul de informatii contradictorii.

VIDEO Noul coronavirus redeschide dezbaterea intre stiinta si religie in Iran

Noul coronavirus starneste o dezbatere intensa in Iran intre membrii ultraconservatori ai clerului siit si guvern in privinta masurilor care trebuie adoptate impotriva infectiei in Republica islamica, scrie AFP.

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19 a fost confirmat marti, un barb.

Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile monedelor internationale pentru azi, 3 martie? Cum a fost evolutia Indicelui ROBOR in ultimele luni? Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar. Noile cotatii ale monedelor de circulatie internatonala .

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, al patrulea caz de coronavirus din tara noastra, un barbat de 47 de ani din Timisoara care a calatorit in acelasi avion cu femeia de 38 de ani, deja diagnosticata.

Primaria Seulului a depus o plangere penala impotriva liderilor unei secte asociate cu mai mult de jumatate din cazurile de infectare cu noul coronavirus

Primaria orasului Seul a depus o plangere pentru omucidere impotriva liderilor Bisericii Shincheonji a lui Iisus, acuzand aceasta miscare religioasa ca nu a cooperat cu autoritatile in eforturile de contracarare a epidemiei de Covid-19 in Coreea de Sud, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )