Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAI: Care sunt numerele gratuite unde romanii din tara si din diaspora se pot informa cu privire la noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
MAI: Care sunt numerele gratuite unde romanii din tara si din diaspora se pot informa cu privire la noul coronavirus

Romanii din strainatate pot apela, incepand de vineri, o linie telefonica dedicata pentru a se informa cu privire la noul coronavirus COVID-19), informeaza un comunicat al MAI. continuă pe Adevărul

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Cum va arata guvernul PNL condus de Florin Citu. Ce ministri raman si care sunt numele noi

Inca in plina criza politica si dupa ce PSD a avut castig de cauza la CCR cu privire la desemnarea, pentru a doua oara, a lui Ludovic Orban ca premier, Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe .

Lumea intreaga, amenintata de virusul ucias. Care sunt tarile unde s-au inregistrat cele mai noi cazuri de coronavirus

A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia, tara in are zeci de mii de romani isi fac vacantele, in fiecare an. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Salonic.

Utile: Ce presupune endoscopia cu anestezic si care sunt riscurile; Regenereaza intregul sistem imunitar in doar 72 de ore! Restarteaza chiar si organismul slabit de boala, descoperire imensa a oamenilor de stiinta americani

Made in China nu te imbolnaveste de coronavirus. Romanii nu trebuie sa se fereasca de produsele Made in China deoarece virusul nu rezista mult timp pe suprafete. Un sistem imunitar prea activ poate declansa boli grave. Hematolog: Nu exagerati cu vitamina C! Imunitatea este capacitatea naturala a organismului de aparare.

Lumea intreaga, amenintata de virusul ucias. Care sunt tarile unde s-au inregistrat cele mai noi cazuri

A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia, tara in are zeci de mii de romani isi fac vacantele, in fiecare an. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Salonic.

Cum sunt cheltuiti banii tai. USR a lansat platforma Open Budget Bucuresti, prin care bucurestenii pot vedea unde se duce banul public. Nasui: E cheltuit intr-un mod opac (VIDEO)

USR a lansat proiectul Open Budget Bucuresti, o platforma online prin care orice cetatean al Capitalei poate vedea intr-un mod inteligibil si transparent cum este organizat bugetul public, atat din punct de.

Trei asistenti, printre care si o romanca, lucreaza in ture extenuante la spitalul din Codogno, dupa ce colegii lor si-au luat concediu medical sau sunt in carantina

Dana, o asistenta romanca din Codogno, a ajuns in atentia presei din Peninsula dupa ce o ziarista de la Corriere della Sera a aflat ca de pe 20 februarie data declansarii epidemiei de coronavirus) romanca si doi colegi ai sai au ramas la spital, in lipsa personalului medical care sa ii schimbe din tura. Cei trei lucreaza in ture extenuante la sectia de Medicina interna, acolo unde a fost internat pacientul 1 din Italia, inainte sa fie diagnosticat cu Covid-19. in timpul internarii, barbatul a transmis virusul la cadre medicale si la alti pacienti cu care a intrat in contact. Practic, din acea sectie, in inima zonei rosii din Lombardia a pornit un lung lant de infectii.

Care sunt cele mai cautate joburi pe OLX: peste 395.000 de candidati intr-o singura categorie

In 2019, OLX sustine ca au fost mai multi candidati pentru acelasi numar de locuri de munca. Totodata, soferii au fost cei mai cautati angajati si in 2019. Numarul de salariati a.

ULTIMA ORA! Care sunt sansele ca COVID-19 sa se transmita prin flatulente. Parerea specialistului din CHINA

Desi poate parea bizar, specialistii din China aduc in discutie posibilitatea transmiterii Coronavirusului prin flatulente. Informatia a devenit virala, dupa ce centrul pentru controlul bolilor din.

Primesti BANI in plus la PENSIE din 2021. Afla AICI care sunt categoriile de ROMANI vizate si de ce ACTE ai nevoie!

Pensionarii ar putea primi 650 de lei in plus, incepand cu anul viitor, daca un proiect de lege va ajunge sa se aplice. Este vorba despre Ordonanta nr. 112010 aGuvernului,care vine in ajutorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )