Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un fost director Microsoft a murit in urma accidentului de avion din Connecticut

Adevărul Adevărul,
Un fost director Microsoft a murit in urma accidentului de avion din Connecticut

Un fost director la Microsoft, Bill Henningsgaard, a murit la varsta de 54 de ani dupa ce avionul personal la bordul caruia se afla impreuna cu fiul sau s-a prabusit vineri in apropiere de Aeroportul Tweed, in statul Connecticut. continuă pe Adevărul

Un fost director Microsoft a murit in accidentul de avion din Connecticut.

Un fost director la Microsoft, Bill Henningsgaard, a murit la varsta de 54 de ani dupa ce avionul personal la bordul caruia se afla impreuna cu fiul sau s-a prabusit vineri in apropiere de Aeroportul Tweed, la New Haven, in statul Connecticut, a confirmat familia acestuia, relateaza BBC News online Potrivit BBC, Henningsgaard, un fost director de marketing timp de 14 ani in cadrul Microsoft, se afla la bordul avionului personal impreuna cu fiul sau Maxwell, in varsta de 17 ani. El calatorea .

Un fost director Microsoft a murit in accidentul de avion din Connecticut

Un fost director la Microsoft, Bill Henningsgaard, a murit la 54 de ani, dupa ce avionul personal la bordul caruia se afla impreuna cu fiul sau s-a prabusit vineri in apropiere de Aeroportul Tweed, la New Haven,.

Fost director Microsoft, mort in accidentul de avion din Connnecticut

Un fost director la Microsoft, Bill Henningsgaard, a murit la varsta de 54 de ani dupa ce avionul personal la bordul caruia se afla impreuna cu fiul sau s-a prabusit vineri in apropiere de Aeroportul Tweed,.

Un fost director NYSE Liffe, posibil candidat pentru sefia LME

London Metal Exchange LME), cea mai mare bursa pe care sunt tranzactionate contracte futures pe metale industriale, are in vedere trei persoane pentru rolul de director executiv, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )