Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un fost fotbalist de legenda a incetat din viata

B1 B1,
Un fost fotbalist de legenda a incetat din viata

Fostul fotbalist al celor de la San Francisco 49ers, Max Runager, a incetat din viata vineri la varsta de 61 de ani. Acesta gasit mort in masina sa care era intr-o parcare. Pana. continuă pe B1

Doliu in fotbalul american: Un fost fotbalist de legenda a incetat din viata

Fostul fotbalist al celor de la San Francisco 49ers, Max Runager, a incetat din viata vineri la varsta de 61 de ani. Acesta gasit mort in masina sa care era intr-o parcare. Pana.

Doliu in lumea filmului: un celebru actor a incetat din viata. A jucat in peste 80 de pelicule

Paolo Villaggio, unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie din Italia, creatorul si interpretul personajului Ugo Fantozzi, a murit la varsta de 84 de ani, a anuntat luni fiica artistului, Elisabeta, prin.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit Costica Gaman, fost fotbalist la inceputul anilor 80

UTA este in doliu. A murit Costica Gaman, fost fotbalist la inceputul anilor 80. Costica Gaman s-a stins sambata la varsta de 63 de ani, scrie specialarad. ro. A jucat pentru.

Veste ingrozitoare! Tanara de 22 de ani, victima a unui grav accident rutier, s-a stins din viata (FOTO)

Veste ingrozitoare! Florina Risti, tanara de 22 de ani care a rezistat accidentului rutier din luna februarie, s-a stins din viata in aceasta dimineata. Totul a inceput pe 18 februarie,.

inalta Curte decide, marti, daca Elena Udrea si Ioana Basescu raman sub control judiciar, in dosarul privind finantarea campaniei din 2009. Fostul ministru a cerut recuzarea judecatoarei

Elena Udrea si Ioana Basescu s-au prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca, in camera preliminara, dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. La intrarea in sediul institutiei, Elena Udrea a afirmat ca va fi o sedinta interesanta.

Cea mai urata zi din viata Andreei Antonescu: Este zi de doliu pentru mine

2 iulie este zi de doliu pentru Andreea Antonescu. Si asta pentru ca, in urma cu 16 ani, vedeta isi pierdea tatal. Trauma din care artista nu si-a revenit nici astazi. O sa vedeti ca nu.

in premiera: Nu l-am vrut pe Eliade - Povestea nestiuta a ultimilor ani din viata marelui scriitor

Intr-o lume normala, povestea de astazi ar fi despre un mare scriitor roman si opera lui geniala care a marcat literatura universala si a lasat amprente pe viata a milioane de.

Voi cu Voicu: Detalii socante din viata celei mai cunoscute clarvazatoare din lume - Baba Vanga

Parapsihologul Alina Albert a spus, sambata, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, povestea uneia dintre cele mai cautate clarvazatoare din Balcani, Baba Vanga. Alina Albert a povestit ca Vanga, pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )