Libnet.ro
UNICEF

19:00

A fost identificat un caz de infectare cu virusul Zika prin transmitere sexuala

B1 B1,
A fost identificat un caz de infectare cu virusul Zika prin transmitere sexuala

A fost identificat in SUA un caz de infectare cu virusul Zika de la femeie la barbat prin transmitere sexuala. Zika, este virusul cel mai adesea raspandit prin muscatura unui tantar infectat,. continuă pe B1

Primul caz cu virusul Zika in Romania

O tanara de 27 de ani din Romania a fost diagnosticata cu Zika, potrivit oficialilor din Ministerul Sanatatii. Femeia este internata la Institutul Matei Blas din Capitala. in perioada.

VIDEO. Ministerul Sanatatii anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania. Ce precizari face Organizatia Mondiala a Sanatatii

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

MS anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

MS: Cum poate fi prevenita infectarea cu virusul ZIka

Ministerul Sanatatii avertizeaza persoanele care calatoresc sau locuiesc in zone cu transmitere activa a virusului Zika ca virusul Zika se poate transmite prin intepatura de tantar, dar si prin contact sexual.

Virusul Zika, in Romania: Recomandari de la Ministerul Sanatatii pentru persoanele care calatoresc sau locuiesc in zone cu transmitere activa a virusului

Ministerul Sanatatii a dat publicitatii un comunicat de presa in care ofera mai multe recomandari si avertizeaza privind riscul contaminarii cu virusul Zika. Informatiile vin dupa ce ministerul a.

INFOGRAFIE Virusul Zika a ajuns in Romania. Ce riscuri prezinta pentru noi?

Desi Romania s-a aliniat tarilor europene in care au fost confirmate cazuri de infectie cu virusul Zika, autoritatile sanitare spun ca sansele ca virusul sa se raspandeasca sunt mici si ca riscurile pentru populatie sunt minime.

Virusul Zika, confirmat in Romania: O tanara de 27 de ani, internata in Capitala (VIDEO)

O tanara de 27 de ani a fost internata la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Femeia este infestata cu virusul Zika dupa ce a efectuat o calatorie in Martinica. Purtatorul de cuvant al.

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgenta. A fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Trupele au reusit sa-l detoneze (FOTO+VIDEO)

UPDATE: Trupele speciale au detonat pachetul suspect. Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri imediat dupa ce a fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Politistii si trupele se.

Soferul de camion care a ucis zeci de oameni la Nisa a fost identificat

Soferul camionului care a intrat in multimea adunata la Nisa pentru a urmari ficurile de arificii de Ziua Nationala a Frantei, omorand cel putin 84 de persoane, ar fi fost identificat de.

VIDEO. ZIKA ataca Romania! EXCLUSIV: Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda vigilenta maxima. 1.000 de europeni s-au intors acasa infectati

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica. Reprezentantul interimar al Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, dr Cassandra Butu, a declarat pentru Romania Libera ca este vorba de un caz izolat si, la ora actuala, nu exista motive de ingrijorare pentru tara noastra privind o eventuala raspandire a cazurile de infectare cu virusul Zika.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )