Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgenta. A fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Trupele au reusit sa-l detoneze (FOTO+VIDEO)

B1 B1,
Aeroportul din Nisa, evacuat de urgenta. A fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Trupele au reusit sa-l detoneze (FOTO+VIDEO)

UPDATE: Trupele speciale au detonat pachetul suspect. Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri imediat dupa ce a fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Politistii si trupele se. continuă pe B1

FOTO + VIDEO. Aeroportul din Nisa, evacuat

Aeroportul din Nisa este evacuat, vineri, din cauza unui bagaj nesupravegheat, relateaza RT.

Alerta cu bomba pe Aeroportul din Nisa

Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri, in urma unei alerte cu bomba, insa pasagerilor li se permitea sa se intoarca pe aeroport si sa isi ia bagajele, scrie The Associated Press.

Alerta in Nisa. Aeroportul a fost evacuat de urgenta. Primele imagini VIDEO

Aeroportul din Nisa este evacuat de urgenta, dupa ce a fost descoperit un bagaj suspect, incidentul avand loc a doua zi dupa atacul in care au murit 84 de persoane si alte peste o suta, intre care 57 de copii, au fost ra.

Soferul de camion care a ucis zeci de oameni la Nisa a fost identificat

Soferul camionului care a intrat in multimea adunata la Nisa pentru a urmari ficurile de arificii de Ziua Nationala a Frantei, omorand cel putin 84 de persoane, ar fi fost identificat de.

Preot roman din Nisa: Doi romani au fost raniti in atac

Radu Totelecan, preot paroh in Nisa, a spus la Antena 3 ca doi romani au fost raniti in atacul terorist. Cei doi, rezidenti in Nisa, sunt internati in spital, iar alaturi de ei se.

Medicii din Nisa, apel catre populatie pentru donare de sange pentru persoanele ranite in atentatul de Ziua Frantei

Poporul francez este in criza dupa cel de-al doilea atentat terorist care loveste tara in curs de jumatate de an. Peste 80 de persoane au murit si alte 100 au fost ranite. Spitalele din Nisa.

Marturia unui roman din Nisa: A fost un infern. Am zis: s-a terminat, suntem impuscati

Un tanar roman de 24 de ani, Adrian Iliuta, a reusit sa scape in urma atentatului terorist din Nisa, in care si-au pierdut viata 80 de persoane, iar alte 150 au fost ranite, dintre care 42.

Noi amanunte despre ATENTATUL DIN NISA: Camionul care a ucis zeci de oameni era incarcat cu arme si grenade

Noi amanunte ies la iveala in cazul atentatului terrorist din Nisa, de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI). Potrivit media internationale, soferul camionului care a lovit multimea in plin la Nisa.

Manuel Valls: Atacatorul din Nisa avea intr-un fel sau altul legaturi cu islamismul radical

Premierul francez Manuel Valls a declarat ca autorul atacului din Nisa a avut, cel mai probabil, legaturi cu cercurile islamiste radicale, informeaza Reuters. Acesta a mai sustinut ca, probabil, bilantul.

A fost identificat un caz de infectare cu virusul Zika prin transmitere sexuala

A fost identificat in SUA un caz de infectare cu virusul Zika de la femeie la barbat prin transmitere sexuala. Zika, este virusul cel mai adesea raspandit prin muscatura unui tantar infectat,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3656 seconds )