Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un fost ministru a demisionat din PSD: Reforma a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat in blitzkrieg pentru preluarea puterii

Antena3 Antena3,
Un fost ministru a demisionat din PSD: Reforma a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat in blitzkrieg pentru preluarea puterii

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, si-a anuntat demisia din PSD, ca urmare a numirii unei noi conduceri. Stimati membrii si simpatizanti PSD, stimati colegi. Doresc sa va. continuă pe Antena3

Ilan Laufer a anuntat ca pleaca din PSD: Reforma din PSD a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a anuntat miercuri ca a decis sa-si dea demisia din PSD. Acesta este nemultumit de faptul ca in interiorul partidului exista un CEx paralel si ca reforma a fost omorata inca din fasa.

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: REFORMA a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid

Ilan Laufer, fost ministru al IMM-urilor in perioada guvernului Tudose, si-a anuntat demisia din PSD acuzand felul in care a fost schimbata conducerea partidului. Acesta isi incepe insa postarea cu o.

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: Lupta pentru reforma a fost omorata in fasa

Ilan Luafer a anuntat miercuri ca demisioneaza din PSD, acuzand faptul ca reforma din partid a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii.

Fost ministru PSD al Dezvoltarii: Vicepresedintii trebuie sa-si dea demisia

Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltarii, a declarat ca ar trebui sa-si dea demisia toti vicepresedintii din functiile pe care le detin, in conditiile in care se vorbeste de o demisie in grup a conducerii PSD.

Ana Birchall, data afara din PSD, spune ca a votat cu speranta ca Romania va redeveni O TARA NORMALA: Si votul dumneavoastra conteaza si de aceea va indemn sa nu-l irositi (FOTO)

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, data afara din PSD, a declarat, duminica, la iesirea de la urne ca a votat cu speranta ca, in urmatorii cinci ani, cel putin, valoarea, profesionalismul, cinstea,.

Un fost ministru de Finante lanseaza un scenariu ingrijorator pentru romani. Legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi inghetate

Un fost ministru de finante lanseaza un scenariu ingrijorator pentru romani. Legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi inghetate, din cauza deficitului bugetar. Gheorghe Ialomitianu sustine ca acest.

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD luna aceasta, a spus ca Viorica Dancila a consemnat cea mai umilitoare infrangere de cand exista acest partid si l-a acuzat pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, ca s-a facut de ras cand a plimbat-o pe Dancila cu bicicleta pe centura nefinalizata a Bacaului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )